Fotbal intern

Ionuţ Negoiţă, lovit din toate părţile: “Se vaită de foarte multe ori!”

Planurile lui Ionuţ Negoiţă la FC Dinamo Bucureşti nu au fost pe placul tuturor.
23.11.2017 | 09:04
Ionuţ Negoiţă, lovit din toate părţile:
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica, fostul jucător al lui FC Dinamo Bucureşti şi FCSB, susţine că nu a crezut în proiectul “New Dinamo” pus la cale de finanţatorul Ionuţ Negoiţă. Mai mult, fostul internaţional român consideră că patronul echipei din “Ştefan cel Mare” nu a avut toate informaţiile atunci când a preluat clubul.

”Sincer nu mă surprinde. Din păcate chiar ca fost dinamovist şi în continuare ţin cu această echipă. N-am crezut în acest ”New Dinamo” şi în noul proiect. Am fost de multe ori acuzat că aş avea ceva personal. Din contră, mă doare sufletul de ce se întâmplă la Dinamo însă realitatea e că cu bani puţini nu poţi să faci performanţă şi asta se dovedeşte.

Ciprian Marica îl critică pe Ionuţ Negoiţă

Apreciez eforturile domnului Negoiţă că nu s-a întins mai mult decât îi e plapuma şi a ridicat mâna atunci când n-a mai putut. Însă e clar că atunci când îţi asumi şi te înhami să iei un brand şi un nume ca Dinamo trebuie să fii pregătit şi mă îndoiesc că domnul Negoiţă n-a avut toate informaţiile.

ADVERTISEMENT

Cred că toată lumea sau foarte mulţi au crezut în ”New Dinamo” şi au fost alături. Am văzut nenumăraţi spectatori şi fani la stadion, însă cel care n-a crezut a fost chiar domnul Negoiţă care se vaită de foarte multe ori că el caută un partener sau că vrea sa vândă echipa. Adica n-am înţeles această idee. Lumea a crezut, mai puţin dânsul”, a declarat Ciprian Marica la Telekom Sport.

Sursă foto: libertatea

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri