Sport
notix pixel id

Ionuț Negoiță, propus finanțator la CSA Steaua. Ce răspuns a dat fostul șef de la Dinamo

Fostul finanțator de la Dinamo, Ionuț Negoiță, a dezvăluit că a fost întrebat dacă ar vrea să se implice la CSA Steaua, dar a refuzat ferm oferta.
26.08.2021 | 18:09
Ionuț Negoiță, propus finanțator la CSA Steaua. Ce răspuns a dat fostul șef de la Dinamo
Fostul finanțator de la Dinamo, Ionuț Negoiță, a dezvăluit că a fost întrebat dacă ar vrea să se implice la CSA Steaua, dar a refuzat ferm oferta
ADVERTISEMENT

Formația Armatei nu are drept de promovare în Liga 1 întrucât regulamentul nu le permite cluburilor departamentale să evolueze pe prima scenă.

Singura soluție rămâne schimbarea formei juridice. Cu alte cuvinte, pentru a avea drept de promovare, sunt obligați să intre în administrarea unei societăți private.

Ionuț Negoiță a refuzat să devină finanțator la CSA Steaua

La un an după ce a vândut clubul Dinamo, Ionuț Negoiță a povestit că un prieten l-a întrebat dacă nu ar vrea să devină finanțator la CSA Steaua, însă a refuzat pentru că este susținător al grupării din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

”Dinamo a fost ca și copilul meu. Sunt alături de Dinamo cu sufletul, de nevoie am fost și altfel, am ajutat mai mult sau mai puțin și după plecarea mea. N-aș putea investi la alt club, chiar și cu suporteri mai puțini.

Mi s-a spus că cei de la Steaua caută finanțator, au nevoie de un privat. Un prieten stelist mi-a zis, mai în glumă, mai în serios: ‘Nu vrei să vii la noi?’. ‘N-am cum, exclus’, am răspuns. Afectiv, nu m-aș vedea niciodată la meciurile Stelei sau să investesc în Steaua. N-am nicio legătură, de fapt, am o adversitate firească față de Steaua, ca dinamovist!”, a declarat Negoiță pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo l-a vrut înapoi la echipă

Fostul acționar majoritar de la Dinamo a mai dezvăluit că au fost câteva persoane, din cadrul DDB, care i-au propus chiar să revină alături de ”câini”, dar a refuzat în principal din cauza faptului că nu există un stadion nou pentru echipă.

”Au fost persoane care mi-au spus că poate revin la Dinamo, într-un fel sau altul. E vorba de anumiți suporteri, unii chiar implicați în programul DDB. Înțeleg că le este greu.

ADVERTISEMENT

Sunt convins că acum înțeleg și ei ce implicații sunt și s-au gândit mai bine. Le-am spus ‘nu’ din prima! Altfel stătea situația la Dinamo dacă avea stadion nou, ca Steaua, ca Rapid. Nu că aș fi rămas, dar m-aș fi implicat cumva”, a spus Ionuț Negoiță.

Negoiță nu crede că Dinamo se va salva de la retrogradare

Omul de afaceri nu exclude ca în viitor să se întoarcă în fotbal și crede că ar fi o surpriză foarte mare dacă Dinamo București se va salva de la retrogradare în acest sezon, mai ales că gruparea a intrat în insolvență.

ADVERTISEMENT

”Nu exclud să revin. Ca finanțator, da. Ca sponsor, la un moment, foarte probabil, voi ajuta. Dar nu pe termen scurt. Oricum am ajutat cu spațiile de birouri, cazare, autocar, au fost pe gratis că n-au plătit nimic.

Surpriza ar fi ca Dinamo să nu retrogradeze. În contextul și cu echipa actuală va fi foarte complicat. Sper să reușească să-și întărească echipa. Am încercat și noi să facem o formație din tineri.

ADVERTISEMENT

Sunt unii care trăiesc din amintiri și spun că acum 20 de ani se putea. Copiii de acum se maturizează mai greu și sunt mai puțin fotbaliști. Foarte puțini au maturitatea necesară să facă față în Liga 1, care nu e un campionat extraordinar”, a afirmat Negoiță.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik