Fotbal intern

Un susţinător FCSB îi face praf pe Negoiţă şi Miriuţă. “E inadmisibil!”

Ionuţ Negoiţă, patronul lui FC Dinamo Bucureşti, şi Vasile Miriuţă au fost desfiinţaţi de un fost jucător de la FCSB, după scandalul din Piatra Neamţ. Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător...
01.11.2017 | 08:15
Un sustinator FCSB ii face praf pe Negoita si Miriuta E inadmisibil
ADVERTISEMENT

Ionuţ Negoiţă, patronul lui FC Dinamo Bucureşti, şi Vasile Miriuţă au fost desfiinţaţi de un fost jucător de la FCSB, după scandalul din Piatra Neamţ. Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al FCSB-uui, a fost deranjat de atitudinea lui Vasile Miriuţă şi Ionuţ Negoiţă după incidentul în care au fost implicaţi mai mulţi dinamovişti în Piatra Neamţ, înaintea meciului Aerostar Bacău – Dinamo, scor 0-1, în şaisprezecimile Cupei României. Mai mult, acesta i-a criticat pe cei doi oficiali din “Ştefan cel Mare”pentru că au încercat să mute atenţia de pe problemele de joc ale echipei pregătite de Vasile Miriuţă.

“Toţi cei cinci trebuiau excluşi din lot încă de la Piatra Neamţ, de la meciul cu Aerostar. Dacă Negoiţă şi Miriuţă voiau să dea un exemplu, le făceau bagajele şi îi trimiteau la Bucureşti! Nu jucătorii trebuie puşi la zid. E inadmisibil să ascunzi un asemenea lucru şi la prima înfrângere să ieşi în presă şi să dai vina pe Hanca şi Filip. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Au greşit Ionuţ Negoiţă şi Vasile Miriuţă în cazul scandalagiilor de la Dinamo?

Poate aveau altă atitudine la meciul cu Viitorul. Nu aş renunţa la niciun jucător implicat acolo, nu-i tragi pe linie moartă! Îi amendezi cu 10.000 – 15.000 de euro. Nu poţi să vii la 4-0 şi să faci praf jucătorii. Îi trimiteai acasă înaintea meciului cu Aerostar şi cu Viitorul jucau altceva”, a spus Ilie Dumitrescu la DigiSport.

Ionuţ Negoiţă, patronul lui FC Dinamo Bucureşti, a decis să-i amendeze pe jucătorii care au băut şi au făcut scandal în hotel înainte de Arostar Bacău – Dinamo, din şaisprezecimile Cupei României, scor 0-1, cu 3.000 de euro. Asta nu e tot! Se pare că Steliano Filip, fostul căpitan al “câinilor” va fi cel sacrificat, mai ales că nu e prima oară când are astfel de ieşiri.

ADVERTISEMENT

În etapa a 16-a din Liga 1 Betano, FC Dinamo Bucureşti a fost învinsă de FC Viitorul Constanţa, scor 0-4.