Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ionuț Negoiță și Vova Cohn, reveniri de senzație în acționariatul lui Dinamo!? „Sângele apă nu se face!”. Video exclusiv

Dinamoviști convinși și foști acționari ai „câinilor roșii” sunt așteptați să revină în Ștefan cel Mare. Nicolae Badea a dezvăluit care sunt șansele.
01.03.2023 | 00:22
Ionut Negoita si Vova Cohn reveniri de senzatie in actionariatul lui Dinamo Sangele apa nu se face Video exclusiv
Ionuț Negoiță și Vova Cohn, reveniri de senzație în acționariatul lui Dinamo!? „Sângele apă nu se face!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicolae Badea a făcut dezvăluiri incendiare în exclusivitate la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Printre subiectele abordate, omul de afaceri a transmis că Răzvan Zăvăleanu este principala cauză a prăbușirii lui Dinamo.

Ce șanse sunt ca Ionuț Negoiță și Vladimir Cohn să investească din nou la Dinamo: „E valabil pentru toți dinamoviștii”

Dinamoviștii așteaptă și alți investitori după ce FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că echipa din Liga 2 a ajuns pe mâinile fondului de investiții Certinvest. Unul dintre numele vehiculate pentru o posibilă întoarcere în „Groapă” este cel al lui Ionuț Negoiță, omul care a fost patron la Dinamo între 2013 și 2020.

ADVERTISEMENT

„Eu am avut o relație foarte bună cu Ionuț Negoiță până să devină acționar. Au fost 7-8 ani de colaborare foarte bună. El a decis să rămână singurul acționar la Dinamo.

Sunt convins că a crezut că poate și a încercat să ducă acest lucru. În final, când a văzut că nu obține rezultatele pe care și le-a propus, pe care le-a așteptat, a decis să cedeze pe o valoare nesemnificativă pachetul majoritar deținut la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Eu cred că și Ionuț Negoiță a fost, este și va rămâne un dinamovist real, care a dus până la urmă cu dificultățile pe care el le știe mai bine decât le știu eu, a dus câțiva ani de zile, a reușit să susțină financiar clubul.

Traseul corect e acela de a distrbui hai să spunem o sarcină socială cum o reprezintă brandul Dinamo și alte branduri sportive mari. Dacă nu există un singur acționar, nu există decât a doua variantă, aceea a mai multor acționari, care împărtășesc aceeași cultură managerială. Responsabilitate, transparență și seriozitate”, a declarat Nicolae Badea, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Badea nu exclude nici o revenire a bunului său prieten Vladimir Cohn. „Am să vă răspund într-o manieră mai abstractă. Cu un proverb. Sângele apă nu se face! Din punctul ăsta de vedere cred că e valabil pentru toți dinamoviștii.

Domnul Cohn poate să răspundă. Risc o sancționare ironică din partea domnului Cohn. E prietenul meu și îl apreciez deosebit, dar care e plin de sarcasm. Prefer câteva strigături malițioase din peluză decât sarcasmul domnului Cohn”, a adăugat Badea.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT