Fotbal intern

Ionuţ Panţîru a fost susţinut de iubită înainte să intre în cantonamentul FCSB! Ce mesaj i-a trimis. Foto

17.05.2020 | 20:54
Ionut Pantiru a fost sustinut de iubita inainte sa intre in cantonamentul FCSB Ce mesaj ia trimis Foto
Ionuţ Panţîru a fost susţinut de iubită înainte să intre în cantonamentul FCSB! Ce mesaj i-a trimis. Foto. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru, fundașul stânga al FCSB-ului, a fost susținut de iubita sa înainte să intre în cantonamentul „roș-albaștrilor”, iar ea i-a lăsat un mesaj de dragoste pe rețelele de socializare.

Ionuț Panțîru a fost susținut de iubită înainte să intre în cantonamentul FCSB-ului

Ionuț Panțîru a fost susținut de iubita sa înainte de a intra în cantonamentul FCSB-ului. Este vorba despre despre Alexandra Ioana Banciu, o jucătoare de handbal care a evoluat și în naționala României la nivel de junioare.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ioana Banciu este aleasa fundașului FCSB-ului, care le face concurență iubitelor lui Florinel Coman sau Florin Tănase.

„Să ai o săptămână minunată, iubire! Să fii puternic, ești cel mai bun!”, a fost mesajul postat de iubita lui Ionuț Panțîru.

ADVERTISEMENT

Alexandra și Ionuț formează un cuplu de opt luni și se sprijină unul pe celălalt în toate momentele, mai ales că, la un moment dat, fundașul adus de la Poli Iași intrase în „gura” patronului.

Fotografia postată de iubita lui Ionuț Panțîru. Sursă foto: instagram.com
Fotografia postată de iubita lui Ionuț Panțîru. Sursă foto: instagram.com

Lăudat, dar și certat de Gigi Becali

Ionuț Panțîru a avut un început spectaculos la FCSB, motiv pentru care Gigi Becali i-a mărit salariul de la 6.000 de euro pe lună la 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Jucătorii FCSB-ului sunt pregătiți de cantonament. Fotografia postată de Dennis Man. Sursă foto: Instagram.com
Jucătorii FCSB-ului sunt pregătiți de cantonament. Fotografia postată de Dennis Man. Sursă foto: Instagram.com

Ulterior, a scăzut din formă, iar patronul s-a supărat pe el spunând că are caracter de om mic: „Eu sunt vinovat. L-am făcut cel mai mare din Europa. Avea contract 6.000 de euro și după 2 luni i-am făcut 10.000”.

„Eu nu am știut că e om mic. Omul mic vede că are 10.000 de euro și doarme pe teren. El acum e mare om, e jucător la FCSB, are 10.000 pe lună… ce îi mai trebuie lui”, a tunat patronul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT
  • 525.000 de euro este cota de piață a lui Ionuț Panțîru, conform transfermarkt.com
  • 24 de ani a împlinit Ionuț Panțîru pe 22 martie
ADVERTISEMENT