Fotbal intern

Ionuț Panțîru a prins curaj după câteva zile petrecute la FCSB. “Nu mă interesează ce se întâmplă aici!”

04.08.2019 | 11:39
Ionuț Panțîru în momentul în care a semnat cu FCSB. Fundașul a prins curaj după câteva zile petrecute la vicecampioana României

Ionuț Panțîru a semnat cu FCSB în urmă cu câteva zile, iar fotbalistul transferat de Gigi Becali de la Poli Iași a prins curaj. Acesta a participat la conferința de presă organizată înaintea meciului cu Astra Giurgiu din etapa a 4-a din Casa Pariurilor Liga 1, iar fundașul a surprins prin declarațiile făcute în ceea ce privește situația de la FCSB. Acesta susține că nu-l interesează faptul că Gigi Becali l-a demis pe Bogdan Andone și că e treaba latifundiarului din Pipera.

Ionuț Panțîru a prins curaj după câteva zile petrecute la FCSB

“Bună ziua! Mă bucur că sunt aici și că am ajuns la cea mai bună și cea mai iubită echipă din țară. I-am bătut și cu cei de la Iași și sper să o fac și aici luni. Nu am fost greu de convins să vină. Am muncit pentru asta și nu m-am dat niciodată bătut. Au mai fost discuții în trecut. Mi-a spus impresarul că sunt discuții, dar au rămas doar la acel stadiu. Nu ne interesează pe noi, jucătorii, că s-a schimbat antrenorul. E treaba domnului Becali pentru că este echipa dânsului. Dumnealui bagă bani aici. Nu e treaba mea, nu mă interesează de se întâmplă aici. Eu doar vreau să îmi fac treaba pe teren și să îmi ajut echipa.

(Întrebat în legătură cu perioada în care a făcut videochat) Lucrurile astea fac parte din trecutul meu. Au fost niște greșeli, dar duhovnicul meu m-a învățat să mă ridic de jos mai puternic. Nu mă interesează ce se vorbește, ci aștept să debutez și să îmi fac treaba cât mai bine. Nu îmi e frică de criticile patronului. Pe parcursul carierei am trecut prin momente dificile, dar niciodată nu am renunțat. Eu voi da totul pentru echipa la care joc că de acolo îmi câștig banii”, a declarat Ionuț Panțîru la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Astra Giurgiu.

Ionuț Panțîru s-a fotografiat în tricoul FCSB-ului

Ionuț Panțîru a semnat un contract valabil cinci ani cu FCSB

Ionuț Panțîru a fost cumpărat de Gigi Becali de la Poli Iași cu 250.000 de euro, iar fundașul în vârstă de 23 de ani a semnat un contract valabil pe cinci sezoane. Acesta are șanse să debuteze pentru vicecampioana României în meciul cu Astra Giurgiu din etapa a 4-a și va purta tricoul cu numărul 3. Ionuț Panțîru a ajuns la formația roș-albastră după ce Gigi Becali nu a putut să îi transfere pe De Nooijer și Florin Ștefan.

Pentru FCSB urmează meciul cu Astra Giurgiu, luni, 5 august, de la ora 21.00, în etapa a 4-a din Casa Pariurilor Liga 1, pe stadionul Marin Anastasovici. Gruparea finanțată de Gigi Becali a adunat 4 puncte din trei etape jucate până acum și se află la 6 în spatele liderului CFR Cluj. Partida Astra Giurgiu – FCSB este LIVE VIDEO pe FANATIK și este transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport.