Sport

Ionuţ Panţîru a suferit încă o operaţie în Italia! Ultima şansă ca fotbalistul FCSB să îşi poată relua cariera?!

Fotbalistul celor de la FCSB, Ionuţ Panţîru, a suferit o nouă intervenţie chirurgicală care speră să îi salveze cariera. În cel mai bun caz, fundaşul va reveni pe teren în 2022.
14.10.2021 | 21:42
Ionut Pantiru a suferit inca o operatie in Italia Ultima sansa ca fotbalistul FCSB sa isi poata relua cariera
Ionuţ Panţîru a suferit încă o operaţie în Italia! Ultima şansă ca fotbalistul FCSB să îşi poată relua cariera. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ionuţ Panţîru a fost operat din nou, la o clinică din Italia şi speră să poată reveni pe teren.. Fotbalistul celor de la FCSB are cariera în pericol din cauza accidentării suferite în luna aprilie, în meciul de play-off cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Ionuţ Panţîru, accidentare gravă în primăvară!

A fost o accidentare stupidă pentru jucătorul celor de la FCSB, care a fost lovit din greşeală de coechipierul său, Adrian Şut. În urma contactului, cartilajul de la rotula genunchiului drept al lui Panţîru s-a rupt şi a început calvarul pentru fotbalist.

ADVERTISEMENT

Fundaşul stânga s-a operat la celebra Clinica Vila Stuart din Roma, însă veştile proaste au continuat. Deşi revenirea era aşteptată după 9 luni, au survenit complicaţii în ceea ce priveşte starea de sănătate a fotbalistului şi cariera jucătorului în vârstă de 25 de ani este în pericol din cauza accidentării.

Fotbalistul de la FCSB încearcă să îşi salveze cariera! A suferit o nouă oparaţie

Ionuţ Panţîru a suferit o nouă intervenţie chirurgicală în luna octombrie la aceeaşi Clinica Vila Stuart din Roma şi speră ca de această dată lucrurile să evolueze bine şi să poată să îşi reia recuperarea.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a postat o imagine pe Instagram după operaţie cu mesajul optimist: “Încă un hop trecut cu brio şi în câteva săptămâni o să revin la locul meu preferat!”, a scris fotbalistul.

Ionuţ Panţîru
Ionuţ Panţîru

Gigi Becali: “Nu o să îi lipsească nimic si îl vom susține cu recuperarea”

Gigi Becali a declarat în urmă cu câteva luni că FCSB o să îl susţină cu tot ceea ce va fi nevoie pe Ionuţ Panţîru, fotbalist care se afla cu moralul la pământ când a aflat de gravitatea accidentării:

ADVERTISEMENT

„Băiatul este foarte necăjit și a avut un ghinion teribil cu această accidentare. Începuse să redevină un jucător de bază. Dar îl asigur că noi îl vom susține cu tot ceea ce este nevoie pentru el în perioada următoare.

Știu că nu îi este deloc ușor, dar nu avem ce face. Nu o să îi lipsească nimic si îl vom susține cu recuperarea.

ADVERTISEMENT

Am înțeles și eu de la oamenii mei că el este accidentat destul de grav, dar nu pot să vă spun când o să revină pe teren. Din câte am înțeles, în sezonul ăsta Panțîru nu o să mai joace deloc”, a spus patronul celor de la FCSB, conform Prosport.

Cariera lui Ionuţ Panţîru este în pericol!

FANATIK a scris despre situaţia delicată a lui Ionuţ Panţîru şi despre faptul că există riscul să nu mai poată juca fotbal la cel mai înalt nivel din cauza acestei accidentări, deşi fotbalistul are doar 25 de ani.

Ionuţ Panţîru a fost transferat la FCSB de la Poli Iaşi în vara anului 2019. Gigi Becali a plătit la vremea respectivă 200.000 de euro pentru fundaşul lateral.

  • 25 de ani are fotbalistul
  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Panţîru

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 2,32 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT