Fotbal intern

Ionuţ Panţîru, făcut praf de Gigi Becali: “Nu am ştiut că e un om mic!”. FANATIK confirmat

17.12.2019 | 12:38
Ionut Pantiru facut praf de Gigi Becali Nu am stiut ca e un om mic FANATIK confirmat
ADVERTISEMENT
Ionuţ Panţîru a fost schimbat la pauză cu Viitorul, iar FANATIK a dezvăluit în avans faptul că fundaşul stânga este în dizgraţia lui Gigi Becali şi că acesta nu mai vrea să se bazeze pe el momentan, fiind total nemulţumit de randamentul jucătorului.

Într-o intervenţie în direct la postul de televiziune Pro-X, patronul FCSB s-a lansat într-o adevărată tiradă la adresa fotbalistului adus de la Iaşi şi pe care Becali îl lăudase în stilu-i caracteristic, spunând că e mai bun decât Jordi Alba de la Barcelona!


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2.17 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!


Ionuţ Panţîru, atacat dur de Gigi Becali: “S-a uitat la adversari!”. Şi Cristea e luat în colimator

Becali a început prin a explica motivul pentru care Ionuţ Panţîru a fost schimbat la pauză în partida cu Viitorul.  “Panțîru a fost schimbat pentru că eu sunt vinovat, pentru că eu l-am făcut cel mai mare din Europa. Avea contract 6.000 de euro și după 2 luni i-am făcut 10.000. Eu nu am știut că e om mic.
“Omul mic vede că are 10.000 și doarme pe teren. Ce să mai urce el să facă învăluiri, mai bine se uită la Budescu cum pasează. Asta a făcut el. S-a uitat la adversari. Am zis să-l las în afara lotului cu Voluntari și după am vorbit cu Vintilă și l-a băgat, dar de unde… Parcă a mișcat cât de cât cu Gaz Metan, dar acum….”, au fost cuvintele lui Becali.
Becali a continuat, explicând că măsura punitivă luată la adresa lui Panţîru trebuie să aibă ca efect “trezirea” fotbalistului. “El acum e mare om, e jucător la FCSB, are 10.000 pe lună… ce îi mai trebuie lui. Am auzit că are o prietenă și că e cuminte, că se duce mânăstire, dar omul s-a săturat că are 10.000 de euro. Aici e numai vina mea, dar nu mai am ce să fac
Panțîru o să vadă banca mult timp. Aseară am vorbit cu el și l-am certat. L-am lăudat că e cel mai bun din Europa… La cum a jucat în ultimele meciuri nu l-aş băga nici în Liga 2, nici la Clinceni”, a încheiat Becali”. 
Becali a vorbit şi despre Iulian Cristea, alt fotbalist pe care l-a pedepsit cu banca de rezerve, introducându-l în locul lui Panţîru în repriza secundă a partidei cu Viitorul. Patronul FCSB spune că situaţiile celor doi sunt similare, creşterea salariului fiind momentul în care şi fundaşul central a început să nu mai dea randamentul pe care îl aşteaptă de la el.
“Și lui Cristea i-am făcut 10.000 și gata, ce să mai joace. I-am spus că nu are talent prea mare și că face totul prin muncă și concentrare. Acum l-a băgat a doua repriză și a jucat extraordinar. Sunt unii jucători de trebuie să le arăți banca”, a mai spus Becali.
FCSB joacă în următoarea etapă, ultima a acestui an, 2019, pe teren propriu, împotriva Craiovei. Meciul se va disputa duminică, 22 decembrie, de la ora 20.00, pe Arena Naţională.