Fotbal intern

FCSB şi-a găsit fundaş stânga! Gigi Becali a anunţat două noi transferuri. “Am bătut palma!”

23.12.2018 | 16:26
FCSB sia gasit fundas stanga Gigi Becali a anuntat doua noi transferuri Am batut palma

Gigi Becali a început să facă mutări pe piaţa transferurilor, iar latifundiarul din Pipera a anunţat că Ionuţ Panţîru, jucătorul care nu se mai află în planurile de viitor ale lui Flavius Stoican, ar putea să ajungă la FCSB şi să ocupe postul de fundaş stânga.

Mai mult, Gigi Becali a dezvăluit că a ajuns la un acord cu Andrei Cristea, atacantul de la Poli Iaşi care a mai jucat în trecut pentru vicecampioana României, dar şi cu Iulian Cristea, fotbalistul de la Gaz Metan Mediaş despre care FANATIK.RO a anunţat că e dorit de latifundiarul din Pipera.

Ionuţ Panţîru la FCSB? Gigi Becali a anunţat primele transferuri din această iarnă

“Am bătut palma cu Andrei Cristea. Pe Panţîru îl iau dacă îl acceptă echipa. Trebuie să îl primească grupul pentru că eu îl iert (n.r. făcând referire la faptul că pe Internet au apărut mai multe imagini cu fundaşul lui Poli Iaşi în ipostaze intime). Iulian Cristea e ca şi al nostru, dar mai iau încă 3 jucători. Nu îi ştiu acum, dar o să iau. Nu mai las eu echipa aşa”, a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Cine este Ionuţ Panţîru

Ionuţ Panţîru în meciul FC Voluntari – Poli Iaşi

Cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro, Ionuţ Panţîru a ajuns la Poli Iaşi pe 10 ianuarie 2017 şi are un contract valabil până în vara anului 2022. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a vorbit pentru FANATIK.RO despre decizia oficialilor de la Poli Iaşi de a-l scoate din lot şi a anunţat că doreşte să plece. În trecut a mai jucat pentru St. Miroslava, iar Poli Iaşi a plătit pentru el 10.000 de euro. În sezonul 2018 – 2019, Ionuţ Panţîru a bifat 13 prezenţe în tricol echipei pregătite de Flavius Stoican.

  • 500.000 de euro este cota lui Ionuţ Panţîru, conform transfermarkt.com
  • 50 de meciuri, un gol şi 3 pase decisive are Ionuţ Panţîru pentru Poli Iaşi