Fotbal intern

Ionuț Panțîru nu ține cont de reguli! A încălcat ordonanța militară numărul 3

30.03.2020 | 10:35
Ionut Pantiru nu tine cont de reguli A incalcat ordonanta militara numarul 3
ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru, fundașul stânga al FCSB-ului, nu ține cont de reguli și a încălcat ordonanța militară numărul 3 privind activitățile sportinve în grup.

Ionuț Panțîru a încălcat ordonanța militară numărul 3

Ionuț Panțîru a apărut într-un video postat de iubita sa pe rețelele de socializare, în care este surprins jucând tenis de picior. În filmare, fundașul „roș-albaștrilor” apare alături alte patru persoane, astfel că Ionuț Panțîru încalcă ordonanța militară numărul 3 privind activitățile sportive în grup.

ADVERTISEMENT

În prima parte a sezonului, fundașul venit în vară de la Poli Iași l-a impresionat pe Gigi Becali, motiv pentru care finanțatorul FCSB-ului i-a mărit salariul de la 6.000 de euro pe lună la 10.000 de euro.

Totuși, Gigi Becali s-a răzgândit după ceva timp și l-a criticat pe Ionuț Panțîru, despre care a spus că mai bine rămânea la salariul pe care îl câștiga când a venit la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt vinovat! Nu am știut că e om mic”

Gigi Becali i-a atras atenția lui Ionuț Panțîru, despre care a spus că e „om mic”: „Panțîru a fost schimbat pentru că eu sunt vinovat, pentru că eu l-am făcut cel mai mare din Europa.

Avea contract 6.000 de euro și după 2 luni i-am făcut 10.000. Eu nu am știut că e om mic”.

„Omul mic vede că are 10.000 și doarme pe teren. Ce să mai urce el să facă învăluiri, mai bine se uită la Budescu cum pasează. Asta a făcut el. S-a uitat la adversari.

ADVERTISEMENT

Am zis să-l las în afara lotului cu Voluntari și după am vorbit cu Vintilă și l-a băgat, dar de unde

Aici e numai vina mea, dar nu mai am ce să fac Panțîru o să vadă banca mult timp. Aseară am vorbit cu el și l-am certat. L-am lăudat că e cel mai bun din Europa… La cum a jucat în ultimele meciuri nu l-aş băga nici în Liga 2, nici la Clinceni”, a mai spus patronul echipei.

ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru a postat un mesaj destul de sugestiv pe Instagram, în care nu se arăta afectat de spusele patronului:

„Indiferent de ce zice lumea. Să lupți pentru pasiunea ta, să nu pierzi din modestie, să rămâi om, să muncești, să perseverezi, chiar dacă va trebui să o faci auzind doar păreri negative”.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Ionuț Panțîru, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT