Fotbal intern

Ionuț Panțîru, out de la FCSB pentru o lună! ”Perla” lui Gigi Becali revine în play-off. EXCLUSIV

04.02.2020 | 23:31
Ionut Pantiru out de la FCSB pentru o luna Perla lui Gigi Becali revine in playoff EXCLUSIV
Fundașul stânga al echipei FCSB, Ionuț Panțîru, s-a accidentat înaintea meciului de campionat cu CFR Cluj, iar FANATIK a aflat că va lipsi o lună de pe teren
ADVERTISEMENT

Fundașul stânga al echipei FCSB, Ionuț Panțîru, s-a accidentat înaintea meciului de campionat cu CFR Cluj, iar FANATIK a aflat că va lipsi o lună de pe teren.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 3,60 este cota pentru “gazdele marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru, out de la FCSB pentru o lună

Antrenorul celor de la FCSB, Bogdan Vintilă, a anunțat înaintea partidei cu CFR Cluj că Ionuț Panțîru s-a accidentat la un antrenament, iar informațiile FANATIK sunt că fotbalistul va avea nevoie de o lună pentru a se recupera.

În aceste condiții, jucătorul adus de Gigi Becali de la Poli Iași va rata ultimele patru meciuri din sezonul regulat, cu FC Voluntari, Academica Clinceni, Dinamo București și Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Momcilovic, înlocuitorul lui Panțîru

Revenirea lui Ionuț Panțîru la antrenamentele conduse de Bogdan Vintilă este prevăzută pentru sfârșitul lui februarie sau începutul lui martie, ceea ce înseamnă că jucătorul va fi apt pentru întâlnirile din play-off.

În locul lui Ionuț Panțîru, cel mai probabil va fi folosit Marko Momcilovic, cel care a fost titular și în partida de la Cluj pentru prima oară după un an şi jumătate! Sârbul jucase ultima oară în august 2018, în Europa League, contra lui Hajduk Split.

ADVERTISEMENT

Panțîru, cel mai bun fundaș stânga din campionat

Marko Momcilovic a fost unul dintre jucătorii criticați de Gigi Becali după înfrângerea de la Cluj. Finanțatorul a spus că FCSB nu poate câștiga cu astfel jucători în fața campioanei și a precizat că sârbul era parcă de pe altă planetă.

Ionuț Panțîru este unul dintre jucătorii preferați ai lui Gigi Becali de la FCSB. Omul de afaceri a spus în mai multe rânduri că jucătorul său e cel mai bun fundaș stânga din România la ora asta și poate ajunge cel mai mare fundaș stânga al Europei.

ADVERTISEMENT

Panțîru, clientul fidel al firmelor de lux

Însă, la fel cum l-a lăudat, Gigi Becali l-a și criticat pe jucătorul adus de la Poli Iași. După meciul pierdut cu Viitorul, latifundiarul din Pipera s-a lansat într-o adevărată tiradă la adresa lui Panțîru, căruia abia îi mărise contractul.

De când a ajuns la FCSB, Ionuț Panțîru este clientul fidel al firmelor de lux internaționale și nu se uită la bani atunci când vine vorba de cumpărăturile pe care le face. Fundașul s-a etalat în ultima perioadă cu adidași care valorează mult mai mult decât salariul pe care îl avea la Poli Iași, adică 2.500 de euro.

ADVERTISEMENT