Fotbal intern

De ce a fost schimbat Ionuț Panțîru în Viitorul – FCSB? „Parcă i s-au făcut farmece!”. EXCLUSIV

16.12.2019 | 17:38
De ce a fost schimbat Ionut Pantiru in Viitorul  FCSB Parca i sau facut farmece EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru a fost schimbat la pauza meciului pe care FCSB l-a câștigat la Ovidiu, 2-0 pe terenul Viitorului. Înlocuirea fundașului stânga pare surprinzătoare, mai ales că nu a avut o evoluție slabă în primele 45 de minute.

FANATIK a încercat să afle ce se întâmplă cu jucătorul despre care Gigi Becali spunea acum mai bine de o lună că este cel mai bun fundaș stânga din Europa și că-l va vinde cu 20 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,07 este cota pentru victoria gazdelor. Vezi aici toate cotele!

Ionuț Panțîru, probleme în vestiarul celor de la FCSB. „Nu știm ce e cu el. Parcă i s-au făcut farmece”

Panțîru a primit girul staff-ului tehnic după evoluțiile mai puțin convingătoare din ultima vreme, căderea lui începând de la meciul cu Astra al celor de la FCSB. Atunci echipa lui Bogdan Vintilă a pierdut pe teren propriu, primul eșec după o lungă perioadă de rezultate pozitive.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a reacționat exclusiv pentru FANATIK imediat după acel eșec contra lui Budescu, Alibec și compania, criticând mai mulți jucători, dar clientul principal a fost jucătorul adus de la Iași.

Fraier sunt eu că i-am făcut lui Panţîru salariu de 10.000 de euro. Când avea 6.000 era cel mai bun din Europa. Greşeala este a mea. Dar se mai întâmplă. Nu ştiu ce s-a întâmplat la echipă, dar Astra a meritat să câştige”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

E prima oară când Ionuț Panțîru este schimbat în Casa Pariurilor Liga 1 de când a venit la FCSB în 16 partide! Avea 15 meciuri ca integralist, 1350 de minute!

Acum Panțîru a fost schimbat la pauza meciului de la Ovidiu, iar decizia este o consecință a perioadei mai delicate pe care acesta o traversează. „Nu știm ce e cu el. Parcă i s-au făcut farmece. Nu mai este jucătorul de la început”, povestesc cei din vestiar despre Panțîru.

Ionuț Panțîru, jucătorul cotat de Gigi Becali la 20 de milioane de euro pare să-i fi ieșit de la inimă patronului

Este foarte posibil ca Ionuț Panțîru să piardă pe acest final de an și postul de titular, mai ales că Aristidis Soiledis este într-o formă foarte bună. Grecul a și marcat contra Viitorului primul gol pentru FCSB, dedicându-l tatălui său, care a decedat a doua zi.

ADVERTISEMENT

Apropo de Panțîru, ceea ce i-a surprins pe oamenii din anturajul echipei este superficialitatea pe care a arătat-o în ultima vreme. Fără mari realizări în meciuri, dar și cu probleme de coordonare cu coechipierii din linia de fund sau din bandă.

Panțîru este pariul meu. E cel mai bun fundaș stânga din Europa. O să vedeți voi, peste un an de zile o să plece pe 20 de milioane de euro, ca fundaș stânga. Vedem peste un an” – Gigi Becali, patron FCSB

Informațiile despre perioada pe care o traversează Ionuț Panțîru au ajuns și la Gigi Becali, care nu mai e la fel de exuberant în privința lui. Așa ca atunci când îi cerea lui Cosmin Contra să-l convoace la echipa națională. Becali crede că, dacă fundașul nu-și va schimba atitudinea, e posibil să fie trecut la „și altele”. „Nu mai corespunde la ce vrem noi”, a fost auzit Becali.

  • 200.000 de euro a plătit Gigi Becali celor de la Iași pentru a-l transfera pe Ionuț Panțîru la FCSB la finalul lunii iulie
  • 1 gol a marcat fundașul stânga pentru FCSB în 20 de partide (16 în Liga 1 și 4 în Europa League), cel al calificării în dauna cehilor de la Mlada Boleslav
ADVERTISEMENT