Fotbal intern

I-au gasit echipă. Unde se va transfera în vară portarul Stelei!

Nicolae Dică, tehnicianul roş-albaştrilor are în acest moment în cantonamentul din Olanda trei portari în lotul echipei mari, iar Ionuţ Poiană a rămas la Bucureşti....
Autor: Daniel Vlad | 30.06.2017 | 00:07
I-au gasit echipă. Unde se va transfera în vară portarul Stelei!

Nicolae Dică, tehnicianul roş-albaştrilor are în acest moment în cantonamentul din Olanda trei portari în lotul echipei mari, iar Ionuţ Poiană a rămas la Bucureşti.

Valeriu Argăseală, preşedintele vicecampionilor, deja a luat legătura cu portarul care în ultimii doi ani a făcut parte din lotul Stelei şi l-a anunţat că Nicolae Dică nu doreşte să se bazeze pe serviciile sale. Astfel că roş-albaştrii i-au propus goalkeeperului de 20 de ani două variante de transfer sub formă de împrumut.

Ionuţ Poiană; “Am discutat cu Valeriu Argăseală!”

Contactat de către FANATIK.RO, Ionuţ Poiană, portarul Stelei, a explicat care este situaţia sa în momentul de faţă. “Vă daţi seama că îmi pare rău că nu mă aflu şi eu în cantonamentul echipei mari, dar nu am ce să facă. Decizia a fost luată, iar domnul preşedinte, Valeriu Argăseală mi-a comunicat că eu o să fiu împrumutat. Am înţeles că sunt două variante unde aş putea să joc.

Sunt două echipe din Liga 2 care mă vor. Luceafărul Oradea şi Clinceni şi-au arătat până acum disponibilitatea să mă transfere, iar în în două-trei zile cred că se va decide unde voi evolua. Oricum trebuie să începe şi eu cât mai curând antrenamentele”, a spus Poiană.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!