Fotbal intern

S-a ales cu referat şi amendă după Poli-Dinamo. “Sună la primar să îl scape!”

Ionuţ Popa, antrenorul formaţiei Poli Iaşi, a mărturisit că nu a trecut cu vederea că Valentin Creţu a lipsit nemotivat de la opt antrenamente şi de la partida din final de an cu Dinamo.
24.12.2017 | 14:28
Sa ales cu referat si amenda dupa PoliDinamo Suna la primar sa il scape

Ionuţ Popa, antrenorul formaţiei Poli Timişoara a declarat pentru FANATIK.RO că nu a trecut sub nici o formă cu vederea actul de indisciplină pe care fotbalistul său, Valentin Creţu l-a făcut înaintea partidei cu Dinamo. Tehnicianul bănăţenilor a mărturisit că i-a făcut deja referat jucătorului său şi a cerut amendarea acestuia cu 4.000 lei pentru că a lipsit de la opt antrenamente.

La mine nu merge cu vrăjeli şi cu prosteli. Creţu a venit la mine înainte de meciul cu Dinamo să îmi ceară să îl învoiesc o săptămână că are nişte probleme familiale. I-am spus că aici nu suntem la şcoaală să îl învoiesc atît de mult timp. În plus i-am spus că am foarte mulţi jucători accidentaţi şi mă aşteaptă un joc greu cu Dinamo”, a spus Popa.

“Are oferte din Liga 1 şi din străinătate!” 

In continuare, antrenorul bănăţenilor, Ionuţ Popa ne-a vorbit despre atitudinea pe care a jucătorul său a abordat-o. “Eu i-am spus lui Creţu că pot să îl învoiesc doar până miercuri,  dar dus a fost.  El nu a mai apărut la echipă şi nici nu a jucat la meciul cu Dinamo. Am înţeles că are o ofertă din străinătate şi două din Liga 1. Eu i-am făcut referat şi l-am înaintat conducerii. Mi-a lipsit opt antrenamente, iar obsenţa de la un antrenament costă 5.000 lei.

Însă am înţeles că  acumValentin Creţu s-a apucat să tot sune pe la preşedintele clubului şi pe la primarul Robu. Le-a spus că eu l-am amendat şi că el a avut probleme în familie de lipsit atât de mult timp. Eu am fost înţelegător cu el, dar el şi-a bătut joc de mine şi a dispărut de la echipă. Tot eu sunt vionovat? Eu am transmis conducerii ce am de gînd cu el”, a spus Popa.

 

 .

Tags: