Life

Ionuț Popa a dat de gol PRO TV! De ce nu se va face anul acesta Survivor România All Stars: „Știu sigur”

Ionuț Popa, unul din cei trei finaliști de la Survivor România 2022, a dezvăluit ce nu va fi lansată anul acesta ediția All Stars, despre care s-a aflat că PRO TV o pregătește pentru viitor.
06.06.2022 | 11:43
Ionut Popa a dat de gol PRO TV De ce nu se va face anul acesta Survivor Romania All Stars Stiu sigur
Ionuț Popa, fost concurent Survivor România 2022. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ionuț Popa a stat de vorbă cu fanii săi de la Survivor România pe Instagram. Acolo a făcut o serie de dezvăluiri despre show-ul în care a participat. A atras atenția, însă, ce se mai aude despre Survivor All Stars.

Ionuț Popa a dezvăluit de ce nu se face Survivor România All Stars prea curând

Spartanul a vrut să își arate recunoașterea față de toți cei care l-au susținut pe parcursul celor 5 luni dificile din Republica Dominicană. Unul dintre internauți l-a întrebat la un moment dat dacă este dispus să participe și la ediția All Stars.

ADVERTISEMENT

Ionuț a dezvăluit că sezonul All Stars nu va apărea foarte curând pe micile ecrane. A explicat și de ce a luat PRO TV decizia să mai amâne premiera acestuia. După cum deja se știe, s-a redeschis castingul pentru un nou sezon Survivor. Cu alte cuvinte, în perioada următoare vom vedea noi concurenți și nu pe cei mai buni din cele trei sezoane.

„N-o să se facă anul acesta, pentru că au nevoie de oameni. Știu sigur 100% că nu o să se facă”, a declarat Ionuț Popa într-un live de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Două dintre numele grele de la Survivor, contract cu Kanal D

Declarația lui Popa poate fi despicată în patru, având în vedere decizia PRO TV de a-și crea propriile vedete de la Survivor. Postul de televiziune ar avea de unde să aleagă, însă dat fiind faptul că primele două sezoane Survivor și cele trei de Exatlon au fost difuzate de la Kanal D, ar putea apărea niște piedici contractuale.

Spunem asta deoarece o parte a foștilor concurenți Survivor sunt în continuare sub contract cu Kanal D. Doi dintre cei care ar fi putut face parte din ediția All Stars, Albert Oprea și Ștefan Ciuculescu, au angajamente la postul turc de televiziune.

ADVERTISEMENT

PRO TV a reușit, totuși, să-l ”fure” pe Zannidache. Acestuia i s-a oferit emisiunea Extrashow pe Voyo. Cu privire la cooptarea lui Albert Oprea și Ștefan Ciuculescu, lucrurile s-ar putea complica nițel. Tocmai de aceea, tradus din română în română, postul de pe Pache Protopopescu a găsit de cuviință să mai lanseze niște nume în propriile sale ediții Survivor România până la All Stars.