Fotbal intern

Ionuţ Popa a recidivat şi a sărit să bată un arbitru la meciul UTA – Daco Getica 1-1. Recent, antrenorul a vrut să lovească un jucător

01.12.2018 | 17:24
Ionut Popa a recidivat si a sarit sa bata un arbitru la meciul UTA  Daco Getica 11 Recent antrenorul a vrut sa loveasca un jucator

Ionuţ Popa a recidivat după ce a vrut să îl lovească pe Nobert Janos, în Petrolul – UTA, scor 2-2, în etapa a 18-a din Liga 2. Antrenorul formaţiei din Arad nu s-a putut abţine nici la partida jucată pe teren propriu cu Daco Getica Bucureşti, scor 1-1, în runda 20, şi a sărit să bată un arbitru, susţine libertatea.ro.

În etapa cu numărul 20, de Ziua Naţională, Ionuţ Popa a răbufnit după ce formaţia lui a fost blocată de Daco Getica Bucureşti, scor 1-1, pe teren propriu. La Pauză, “Popică” s-a îndreptat către arbitrul Cristian Codrea şi i-a reproşat că nu a dat un cartonaş galben.

Ionuţ Popa a sărit să bată un arbitru în UTA Arad – Daco Getica 1-1

Ionuţ Popa a cedat nervos şi a fost la un pas să sară la bătaie cu arbitrul partidei UTA Arad – Daco Getica Bucureşti. Antrenorul a fost împiedicat de bodyguarzi să se apropie de centralul din Baia Mare.

În etapa cu numărul 18, atunci când UTA Arad a remizat cu Petrolul Ploieşti, scor 2-2, pe stadionul “Ilie Oană”, Ionuţ Popa a răbufnit la adresa lui Nobert Janos, pe care l-a acuzat de indolenţă în tratarea unor faze de joc. Antrenorul grupării din Arad nu a reuşit să îl prindă pe fotbalistul în vârstă de 20 de ani care a jucat şi pentru Ferencvaros U19. Soroksar şi Universitatea Cluj U19.

Momentul în care Ionuţ Popa a sărit să-l lovească pe Nobert Janos în meciul Petrolul – UTA 2-2

Ce s-a întâmplat la Petrolul – UTA Arad. Nobert Janos, victima lui Popa

Cei care l-au oprit pe Ionuţ Popa au fost secundul Cristi Păcurar şi Claudiu Drăgan, directorul sportiv al echipei UTA Arad, dar şi jucătorii El Hasni şi Manea. Mai mult, Nobert Janos a fost nevoit să se schimbe la finalul meciului în alt vestiar pentru a nu se întâlni cu antrenorul lui UTA Arad. “Din acest moment Janos nu mai face parte din echipă pentru că este un jucător problemă. La temperamentul meu, cred că îl omoram. Asta e, scriam două cărţi, am peste 60 de ani (n.r. cu referire la o posibilă eliberare anticipată în cazul unei încarcerări). Nu a înţeles nimic, nu mai are ce căuta la echipă, să plece la Ferencvaros“, spunea Ionuţ Popa la finalul meciului Petrolul – UTA Arad.