Fotbal intern

Ionuţ Popa a sărit să bată un jucător pe teren după Petrolul – UTA 2-2. “Să plece! Îl omoram dacă-l prindeam!” Video

22.11.2018 | 21:48
Ionuţ Popa a sărit să bată un jucător pe teren după Petrolul - UTA 2-2.
Ionuţ Popa a sărit să bată un jucător după Petrolul - UTA 2-2

Ionuţ Popa, antrenorul echipei UTA Arad, a avut o reacţie nervoasă la finalul meciului jucat cu Petrolul, scor 2-2, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti, şi a sărit să bată un jucător care nu a evoluat pe placul său în etapa a 18-a din Liga a 2-a.

Nobert Janos, fotbalistul în vârstă de 20 de ani de la UTA Arad, a fost ţinta lui Ionuţ Popa. La finalul partidei cu Petrolul Ploieşti, antrenorul oaspeţilor s-a îndreptat către jucătorul cotat de site-urile de specialitate la 50.000 de euro ca să-l lovească, dar ceilalţi fotbalişti de la UTA au intervenit.

Ionuţ Popa a sărit să bată un jucător la finalul meciului Petrolul – UTA 2-2

“E un jucător care zboară de la echipă imediat, din acest moment el nu mai face parte din echipă. E și un jucător-problemă, permanent. Ați văzut ce a făcut pe teren, când venea la pas și în apărare și în atac. Ați văzut și faza aia la care orice spectator dădea gol, făcea preluare și dădea la poartă. Cred că-l omoram! Îl omoram, ce să fac? Își bate joc de întreg grupul? Îmi crapă inima! Am dat vreo 3-4 afară pentru indolență, pentru lucruri d-astea. Nu mai pot. Sunt antrenor, dau șanse în continuare. Aici e problema, că nu a înțeles nimic. Să plece la Ferencvaros. E greu să mă calmez… m-au oprit jucătorii, toți în vestiar. Ce dacă se uită toți? Ăsta sunt eu. Ce să fiu pontos acum, când știu ce fac pentru ei? Am dat bani de la mine din buzunar, să dau prime de joc! Să vină să-și bată joc de munca mea și a jucătorilor? În 10 oameni a presat Petrolul, trebuia să le dăm vreo 3-4 goluri. Au mimat jocul el și Petra. Au mimat, au stat pe teren! Am avut o ieșire nervoasă, la vârsta mea și la cariera mea nu îmi stă bine, dar te scot din pepeni unii jucători”, a mai spus antrenorul de la UTA”,

a spus Ionuţ Popa la finalul meciului Petrolul – UTA Arad.

La finalul meciului Petrolul – UTA, oficialii echipei din Arad au decis ca Nobert Janos să nu intre în vestiarul oaspeţilor şi a fost condus într-o altă locaţie pentru a se schimba, toate acestea pentru a scăpa de furia lui Ionuţ Popa. VIDEO AICI!

Nu este prima dată când Ionuţ Popa doreşte să bată un jucător. În luna aprilie a anului 2017, antrenorul a participat la o scenă incredibilă la Târgu Mureş. Nemulţumit de randamentul lui Henrique, Ionuţ Popa a decis să îl schimbe în minutul 63, iar brazilianul l-a înjurat pe tehnician în drum spre bancă. Antrenorul a dorit să îi ceară socoteală elevului său, dar a fost oprit de Adrian Neaga.

  • 50.000 de euro este cota lui Nobert Janos, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri