Life

Ionuț Popa de la Survivor România, planuri mari după emisiune! Cum vrea să intre în Cartea Recordurilor

Ce planuri are Ionuț Popa după Survivor România 2022. Cum vrea fostul concurent din Dominicană să intre în Cartea Recordurilor. Totuși, a mărturisit că mai are mult de muncă.
11.06.2022 | 16:08
Ionut Popa de la Survivor Romania planuri mari dupa emisiune Cum vrea sa intre in Cartea Recordurilor
Ionuț Popa de la Survivor România, planuri mari după emisiune. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ionuț Popa de la Survivor România a dezvăluit ce planuri are după emisiune. Acesta s-a clasat pe locul trei în faimosul show din Republica Dominicană, iar acum are gânduri mari.

Ionuț Popa de la Survivor România vrea să intre în Cartea Recordurilor

Ionuț Popa de la Survivor România a vorbit despre planurile sale după faimoasa emisiune de la Pro TV. Acesta a explicat că își dorește să intre în Cartea Recordurilor.

ADVERTISEMENT

Ionuț Popa a dezvăluit că va participa la o competiție în care vrea să stabilească un record mondial. Exercițiul la care vrea să bată recordul actual este burpees, adică o combinație între alte patru exerciții de forță și rezistență.

Totuși, Ionuț Popa a recunoscut că mai are mult de muncă până să ajungă acolo.

După competiția Survivor, acesta a mai pierdut din forță și din antrenament, cum este și normal, având în vedere că acolo erau hrăniți cu foarte puțină mâncare.

ADVERTISEMENT

Ionuț Popa trebuie să înceapă antrenamentele de la zero

Recordul actual la acest exercițiu este de 951, iar Ionuț Popa reușea să facă 840, înainte de a participa la emisiunea din Republica Dominicană.

Acum, după cum a spus chiar el, va avea mult de muncă până a reveni la forma de altă dată.

„Acum încep de la zero (…) De luna viitoare încep competițiile, prima este chiar Spartan și eu o să fac un vlog foarte fain de acolo. Vreau să intru în Cartea Recordurilor la cele mai multe burpees făcute într-o oră. Recordul actual este de 951 parcă.

ADVERTISEMENT

Eu ajunsesem înainte de a intra în competiția «Survivor» la 840. Va fi foarte multă muncă! Dar mie îmi place să muncesc, pentru că fără muncă nu vin rezultate”, a spus Ionuț Popa pe Instagram.

Ionuț Popa a mărturisit că a mers în sala de forță după cinci luni în care a stat în Dominicană și a fost șocat de ce a văzut: nu mai poate face mai mult de cinci flotări.

ADVERTISEMENT
Tags: