Fotbal intern

Ionuț Popa, dezvăluiri despre situația critică prin care trece: ”Nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine”

10.01.2020 | 14:03
Ionuț Popa, dezvăluiri despre situația critică prin care trece: ”Nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine”
Ionuț Popa a făcut câteva dezvăluiri despre situația prin care trece de când starea sa de sănătate s-a înrăutățit destul de mult
ADVERTISEMENT

Antrenorul Ionuț Popa a făcut câteva dezvăluiri despre situația prin care trece de când starea sa de sănătate s-a înrăutățit destul de mult.

Ionuț Popa, dezvăluiri despre situația prin care trece: ”Asta îmi este soarta”

”Sunt la Arad, acasă, încă de la începutul lunii septembrie, atunci când am venit din spital de la Cluj. Mă simt ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Am fost pe la o grămadă de medici, dar…”, a dezvăluit Ionuț Popa care este situația sa medicală în acest moment.

”Nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate. Sunt foarte trist din această cauză”, a declarat tehnicianul pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

”Nu l-am sunat pe Becali de când sunt bolnav”

Ionuț Popa a spus că nu a fost ajutat cu nimic de Gigi Becali: ”Nu m-a ajutat cu nimic! Sub nicio formă, dar să știți că nu sunt supărat pe el. Nimeni din familia mea nu l-a sunat să îl roage să mă ajute și nici eu nu l-am sunat de când sunt bolnav”.

”Dânsul a afirmat public că este dispus să mă ajute. Eu doar am văzut ce a declarat. Am mai primit câteva ajutoare de pe la unele persoane, însă doar fiica mea și soția au stat în permanență lângă mine. Le mulțumesc din suflet, deoarece nu mă simt singur în aceste momente”, a spus el.

ADVERTISEMENT

”O să văd dacă este cazul să mergem la Gigi Becali la spital”

”Momentan pot să merg, încă nu am mari dureri, dar tratamentul este programat în așa fel ca eu să îl pot face de acasă. Pentru moment nu pot pleca la București. O să mă consult cu familia și o să văd dacă este cazul să mergem la Gigi Becali la spital”, a afirmat Popa.

Tehnicianul regretă cu nu mai poate fi prezent în fotbal: ”În această situație eu mă gândesc doar la problemele mele și la familia mea. Sunt conștient că cei dragi trec prin clipe grele din cauza problemelor mele medicale, dar fotbalul a fost viața mea. Păcat că nu mai sunt în putere să lucrez”.

ADVERTISEMENT

Ionuț Popa, ajutat de Poli Iași și ACS Poli Timișoara

Ionuț Popa a vorbit în luna martie pentru FANATIK despre problemele sale medicale și susținea că deși a făcut două RMN-uri și că a fost la mai mulți doctori, nu a aflat niciun diagnostic.

Gigi Becali anunța în decembrie că se implică pentru a-l ajuta pe Ionuț Popa și că va acoperi costurile necesare recuperării tehnicianului. Cluburile Poli Iași și ACS Poli Timișoara s-au implicat și au cerut sprijinul fanilor pentru a-l putea ajuta pe fostul lor antrenor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri