Fotbal intern

Dezlănţuit după plecarea de la Poli: “Făceam echipă pentru mama?”

Cum a ajuns Ionuţ Popa să părăsească Liga 1 Betano. Povestea demisiei şi ce spune despre oficialii de la ACS Poli Timişoara
07.02.2018 | 21:12
Dezlantuit dupa plecarea de la Poli Faceam echipa pentru mama

Ionuţ Popa a plecat de la ACS Poli Timişoara, dezamăgit de starea echipei şi de investiţiile făcute. Popa afirmase că nu poate salva echipa de la retrogradare în asemenea condiţii şi a dat detalii despre lucrurile care l-au determinat să ia această decizie. 

”Pentru mine a fost simplu şi vă spun sincer acum că îmi doream cu orice preţ să-mi întăresc lotul. Au plecat nouă jucători în toamnă. Au plecat doi atacanţi, şi am rămas cu unul singur, Drăghici. Voiam cel puţin un atacant. Am vorbit insistent cu cei din conducere pentru cu jucător din naţionala Nigeriei. Mi-au spus că ba e prea mult, ba nu vrea preşedintele, ba e lotul prea bun, ba nu vrea primarul. Le-am spus să nu mă mai plimbe atâta, mai ales că mă ţineau cu trei, patru luni restanţe salariale. I-am întrebat: <Ce vreţi, să iau campionatul? Dacă nu faceţi treaba asta, hai să renunţăm>”, a povestit Popa la o televiziune de sport. 

Ionuţ Popa: “Am adus trei jucători cu chiu, cu vai!”

Popa spune că nu vrea despăgurbiri salariale din partea celor de la Timişoara şi că se va mulţumi cu restanţele salariale. Antrenorul a povestit cum a reziliat contractul cu formaţia de pe Bega. 

“Mi-au spus să mă mai gândesc, duminică m-a sunat antrenorul secund că avem şedinţă fixată de club de preşedintele, cu toate că eu le-am dat liber băieţilor. În aceste condiţii eu nu mai voiam să continui, aşa că am zis să stabilim despărţirea pe cale amiabilă. Nu îmi trebuie niciun leu în plus, decât banii restanţi. Am adus trei jucători, cu chiu, cu vai. Făceam echipă pentru tata, pentru mama?”, a declarat Popa. 

Tags: