Life

Ionuț Popa, invidios pe Alex Delea de la Survivor România? Băieții se împung tot mai des: „Mă disperi”

Ionuț Popa și Alex Delea de la Survivor România se tot ciondănesc de la o vreme încoace, mai exact de la jocul de imunitate disputat de Războinici în ediția din 21 martie.
22.03.2022 | 20:50
Ionut Popa invidios pe Alex Delea de la Survivor Romania Baietii se impung tot mai des Ma disperi
Ionuț Popa și Alex Delea de la Survivor România se înțeapă tot mai des. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Războinicii de la Survivor România nu sunt atât de uniți pe cât par, în ciuda faptul că reușesc să câștige multe meciuri. E adevărat, cei din echipa albastră au 20 de victorii în fața Faimoșilor, care până acum au câștigat doar de 9 ori.

Ionuț Popa și Alex Delea de la Survivor România se înțeapă tot mai des

Noile disensiuni au apărut între Alex Delea și Ionuț Popa. Delea a spus că Ionuț ar fi invidios pe el pentru că a fost mai bun pe traseul de ieri, acestuia fiindu-i înmânat la final de meci totemul. Delea a adus cele mai multe puncte, printre care și cel decisiv în jocul de ștafetă. Acesta intrase pe scenă împreună cu Ștefania Ștefan împotriva lui Marian Drăgulescu și Mari Fica.

ADVERTISEMENT

Imediat după meci, Alex a observat că Ionuț nu s-a bucurat pentru el, ba chiar a devenit destul de serios și rece. Bănuiala lui s-ar fi confirmat într-o discuție pe care grupul a avut-o despre Relu Pănescu, exilat pentru a treia oară.

„Nu poți să vii cu comportamentul ăsta de frustrare”

În timp ce Ionuț Popa îi povestea Mihaelei Stan lucruri pe care le-a trăit alături de Relu Pănescu, pe care l-a acuzat că încearcă să manipuleze grupul, antrenorul de fitness a fost întrerupt de Delea. Dobrogeanul i-a sugerat lui Ionuț să mai bage lemne de foc, moment în care lui Popa i-a sărit țandăra.

ADVERTISEMENT

„Mă disperi! Da mai lasă-mă să vorbesc!”, a sărit ca ars Ionuț Popa, extrem de iritat de intervenția fără niciun soi de malițiozitate a lui Alex Delea.

„Am scăpat o vrăbiuță din gură. I-am spus să bage niște lemne pe foc. El a zis: mă disperi. După aceea nu a zis nimic. Nu poți să vii cu comportamentul ăsta de frustrare. Eu m-am bucurat când ai adus tu puncte. M-am bucurat pentru totem. Fiecare totem înseamnă o săptămână în plus de stat aici”, a spus Alex Delea la testimoniale, explicând scena destul de neplăcută la care au asistat toți.

ADVERTISEMENT