Ionuţ Popa nu mai vrea să continue la ACS Poli: “Vreau să plec! Dar trebuie să am o discuţie cu cei din conducere”

Alex Bradescu    Marian Popovici   
in Fotbal intern
04/02/2018, 11:16
Ionuţ Popa nu mai vrea să continue la ACS Poli: “Vreau să plec! Dar trebuie să am o discuţie cu cei din conducere”

UPDATE, 5 februarie, ora 11:17. Ionuţ Popa a vorbit pentru FANATIK.RO despre situaţia sa la ACS Poli Timişoara: “Eu vreau să plec de la club, dar voi mai avea o discuţie cu cei din conducere. Încă nu m-am despărţit în mod oficial ce Poli”


UPDATE, ora 20:38. Ionuţ Popa este decis să plece de la ACS Poli Timişoara şi luni se va întâlni cu conducerea clubului pentru a-şi prezenta demisia. Oficialii clubului nu vor să se despartă de antrenor şi încearcă să îl convingă să rămână. Cele două părţi se vor întâlni luni când se va decide dacă Popa va continua sau nu la club. 


Ionuţ Popa a luat foc după înfrângerea echipei sale în prima etapă din 2018, în faţa celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Antrenorul afirmă că e total dezamăgit de echipa sa şi spune că vrea nu doar să plece de la Timişoara, ci să se şi lase de antrenorat. 

„Sunt supărat pe echipă, pe jocul prestat de unii jucatori. Am purtat o discuţie cu preşedintele pentru rezilierea contractului meu pe cale amiabilă! Din păcate, în această iarnă lotul a ajuns unul foarte slab, poate cel mai slab din acest campionat şi nu-mi mai permite sa mă bat la menţinerea în Liga 1. Nu vreau să mă fac de râs”, a spus Ionuţ Popa la Sptfm. 

Ionuţ Popa: “Echipa nu are nicio şansă să evite retrogradarea”

Popa afirmă că a vorbit deja cu oamenii din conducerea clubului pentru a-i anunţa despre decizia sa. Antrenorul spune că hotărârea este luată şi că va avea luni o discuţie mai amplă cu oficialii Timişoarei, pentru că, în opinia sa, nu se mai poate face nimic în privinţa salvării de la retrogradare. 

“Cred că este mai bine să facem ceva pentru a fi mai bine clubului. Luni mă voi vedea şi cu Comitetul Director, dar la această oră aceasta este dorinţa mea, să plec! Problema noastră acum este lotul, care are nevoie de 2-3 jucatori mai valoroşi, pentru că aşa cum arată acum, nu are nicio şansă. Din păcate, lotul aşa va rămâne şi nu se mai poate face nimic. Probabil că mă voi retrage şi din antrenorat, pentru că m-am saturat să-mi fac meseria fără să fiu răsplătit”, a fost declaraţia lui Popa. 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.