Fotbal intern

Ionuț Popa nu a fost uitat de fostele sale echipe. Poli Iași și Poli Timișoara strâng bani să îl ajute pe antrenor

30.06.2019 | 18:26
Ionuț Popa nu a fost uitat de fostele sale echipe. Poli Iași și Poli Timișoara strâng bani să îl ajute pe antrenor
Ionuț Popa are probleme mari de sănătate *foto: hepta.ro

Antrenorul Ionuț Popa are grave probleme de sănătate. Aflat ultima dată pe banca celor de la UTA Arad, tehnicianul în vârstă de 65 de ani este bolnav de mai multe luni, dar încă nu știe exact ce probleme are. Astfel, pentru a strânge bani în scopul investigațiilor medicale, două dintre fostele sale cluburi, Poli Iași și ACS Poli Timișoara, au făcut postările pe site-urile oficiale pentru a le vorbi fanilor despre boala de care suferă unul dintre cei mai carismatici antrenori din fotbalul românesc.

Ce a scris ACS Poli Timișoara despre boala pe care o suferă Ionuț Popa

Bănățenii au trecut peste faptul că Ionuț Popa a mers la UTA Arad în acest sezon și au început campania pentru fostul lor antrenor: „Fostul nostru antrenor, Ionuţ Popa, are nevoie de ajutorul vostru! Acesta suferă de mai multe luni din cauza problemelor de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent şi acum are nevoie mai mult ca oricând de susţinerea noastră. Ne aducem cu toţii aminte de rezultatele extraordinare reuşite de Ionuţ Popa ca antrenor la Poli Timişoara: salvarea de la -14 puncte, o reuşită unică la nivelul Ligii 1, finala Cupei Ligii şi semifinala Cupei României, toate într-unul din cele mai spectaculoase sezoane din istoria fotbalului timişorean. Mai presus de acestea, însă, reţinem implicarea sa în momentele dificile pe care le-am întâmpinat împreună şi culoarea pe care Popică o aduce sportului nostru.

Cei care pot şi doresc să îl susţină în vederea acoperirii costurilor tratamentului său, o pot face printr-o donaţie în contul:
Raiffeisen Bank
RO51 RZBR 000 0600 1141 5017
Titularul contului este fiica fostului nostru antrenor, Medamira Popa.
Vă mulţumim!”, se arată pe s iteul celor de la ACS Poli Timişoara.

Poli Iași și Poli Timișoara, apel pentru ajutorarea lui Ionuț Popa *foto: hepta.ro
Poli Iași și Poli Timișoara, apel pentru ajutorarea lui Ionuț Popa *foto: hepta.ro

Și Poli Iași a făcut campanie pentru Ionuț Popa

Ionuț Popa a avut mai multe mandate la Poli Iași, cel mai longeviv între 2004 și 2009, iar ieșenii nu au uitat de fostul lor antrenor: „”Moldova a avut doi domnitori: Cuza și Ionuț Popa” -Acesta a fost unul din mesajele galeriei Politehnicii pentru Profesorul Ionuț Popa, un mesaj care i-a mers direct la inimă celui care a îndrăgit Iașul atât de mult încât adesea a spus că se simte mai mult ieșean decât arădean.

Acum, clubul nostru, prin vocea președintelui executiv, domnul Adrian Ambrosie, îndeamnă toți suporterii să fie alături de Ionuț Popa în această perioadă dificilă în care este încercat de grave probleme de sănătate”.

Într-un interviu acordat FANATIK în urmă cu mai bine de trei luni, Ionuț Popa admitea problemele grave de sănătate de care suferă: „Am probleme de sănătate. Nu știe nimeni ce am. Am făcut două RMN-uri, am fost la mai mulți doctori. Am probleme cu ochiul, am avut amețeli, dureri de cap. Ar putea să fie de la vreo lovitură sau de la nervi, stres. Nu mă simt bine. O să fac și o spectroscopie. Asta se face la cap pentru a determina dacă este totul în regulă. O să vedem apoi ce și cum”, povestea Ionuț Popa, pentru site-ul nostru.

Ionuț Popa s-a născut la Săvârșin, județul Arad, în 1953. A fost antrenor la UTA Arad (1997-2002), FC Bihor (2002-2004), Poli Iași (2004-2009), UTA Arad (2009-2010), CSMS Iași (2010), Mioveni (2010-2011), CSMS Iași (2011-2012), Șoimii Pâncota (2015-2016), Poli Timișoara (2015-2016) și Poli Timișoara (2016-2018).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri