Fotbal intern

Ionuț Popa, probleme mari de sănătate! Așteaptă diagnosticul medicilor pentru a vedea dacă mai rămâne în fotbal

20.03.2019 | 18:09
Ionuț Popa a antrenat-o prima oară în carieră pe UTA Arad

Carismaticul antrenor arădean, Ionuț Popa are mari probleme de sănătate! După ce a făcut deja doua RMN-uri și a vizitat mai mulți doctori care nu au putut să-i ofere un diagnostic exact, tehnicianul de 65 de ani, însoțit de familie, a ajuns pe mâna unui neurolog din Timișoara, care l-a supus unei spectroscopii de rezonanță magnetică. De remarcat că examenul medical este efectuat folosind același aparat de rezonanță magnetică nucleară ca în cazul examenului RMN convențional, dar se utilizează și o serie de teste suplimentare (secvențe) care oferă informații despre metabolismul și structura biochimică a țesuturilor, astfel încât medicul imagist poate determina tipul de țesut prezent.

Ionuț Popa, probleme mari de sănătate!

În urmă cu doar câteva zile, Ionuț Popa oferea un interviu în exclusivitate pentru FANATIK în care vorbea despre situația pe care o traversează. “Am probleme de sănătate. Nu știe nimeni ce am. Am făcut două RMN-uri, am fost la mai mulți doctori. Am probleme cu ochiul, am avut amețeli, dureri de cap. Ar putea să fie de la vreo lovitură sau de la nervi, stres. Nu mă simt bine.

O să fac și o spectroscopie. Asta se face la cap pentru a determina dacă este totul în regulă. O să vedem apoi ce și cum”, spunea Ionuț Popa, antrenorul celor de la UTA Arad, pentru FANATIK. Între timp, antrenorul a făcut și spectroscopia, dar rezultatul va veni de abia spre finalul săptămânii viitoare, până la ora partidei de pe teren propriu cu Snagovul. Antrenorul declara în presa locală că în funcție de ceea ce îi vor spune medicii va mai continua sau nu să o antreneze pe UTA.

Ionuț Popa, probleme mari de sănătate! Ionut Popa in meciul de fotbal dintre ACS Poli Timisoara si Concordia Chiajna, din etapa a XIV-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara, luni, 16 octombrie 2017. © FOTO: Sebastian Tataru / Sport Pictures
Ionuț Popa acuză probleme serioase de sănătate

Ce a pățit Ionuț Popa

Problemele pentru Ionuț Popa au apărut la mijlocul lunii ianuarie. Astfel, dacă inițial se părea că este vorba despre o semipareză facială, starea de rău a tehnicianului a persistat și după sesiunile de fizioterapie. După ce a mers la neurolog, antrenorul a fost nevoit să-și schimbe stilul de viață. Popa nu a mai condus nici antrenamentele celor de la UTA și nici nu a stat pe bancă la disputa de runda trecută cu Luceafărul Oradea (scor 0-3).

Ionuţ Popa s-a înțeles cu cei de la UTA Arad în luna aprilie a anului trecut. Pe parcursul carierei, antrenorul le-a mai pregătit pe Poli Timişoara, Şoimii Pâncota, Naţional Sebiş, Poli Iaşi, CS Mioveni, Jiul Petroşani şi Bihor Oradea.

  • 1993 este anul în care s-a apucat de antrenorat Ionuț Popa