ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Ionuţ Popa, scenariu apocaliptic pentru ACS Poli: “Dacă nu aducem jucători, retrogradăm!”

CS U Craiova a învins cu 2-0 la Timişoara, în meciul cu ACS Poli. Oltenii urcă pe locul secund în Liga 1 cu 26 de puncte şi visează la titlu. De cealaltă parte, bănăţenii rămân pe locul 6...
Autor: Marian Popovici | 29.09.2017 | 23:30
Ionuţ Popa, scenariu apocaliptic pentru ACS Poli:

CS U Craiova a învins cu 2-0 la Timişoara, în meciul cu ACS Poli. Oltenii urcă pe locul secund în Liga 1 cu 26 de puncte şi visează la titlu. De cealaltă parte, bănăţenii rămân pe locul 6 cu 18 puncte. Antrenorul lui ACS Poli, Ionuţ Popa a atras însă atenţia că echipa poate retrograda, în ciuda startului bun de campionat, dacă nu se fac două trei transferuri. 

ADVERTISEMENT

Alexandru Munteanu a spus că se vede faptul că ACS Poli joacă fără vârf: “Craiova putea fi surprinsă. Dacă nu am fi greşit, puteam să câştigăm. Ne-a fost greu în 10 oameni, dar am avut multe ocazii chiar şi fără Ţigănaşu. Ei au fost mai pragmatici şi ne-au bătut. Nu este uşor să n-ai un marcator. Cu Şeroni încercăm să ne descurcăm cum putem. Sperăm să aduce cei din conducere şi un atacant” Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ionuţ Popa: “Din păcate, pentru Mailat, lucrurile nu stau bine, fotbalistic vorbind”

 “Era greu să le ţinem piept şi în egalitate numerică. Nu meritam să scoatem niciun egal astăzi. La pauză au fost lucruri de fotbalişti. Băluţă a spus că sunt antrenor bun, eu i-am spus că este jucător foarte bun. Nu a fost nimic. Am avut un atacant de conjunctură, Şeroni, în minutul 30 a fost eliminat fundaşul stânga. Din păcate, pentru Mailat, lucrurile nu stau bine, fotbalistic vorbind. Eu tot trag de el, uitaţi-vă cum arată. Am vrut ca staff-ul din conducere să aibă grijă de el. Nu mai are mintea la joc, nu ştiu ce e cu el. Dacă nu aducem doi-trei jucători, retrogradăm”, a spus Ionuţ Popa.

ADVERTISEMENT

Alin Şeroni a fost atacant şi fundaş în această confruntare: “A fost un meci foarte greu astăzi. Am început în atac şi apoi m-am întors fundaş. Încerc să îmi fac datoria pe orice post este nevoie de mine. Craiova este în primele trei din România şi este normal să aibă prima şansă. Din păcate, a fost vorba şi de acea eliminare. A fost un duel între mine şi Mitriţă, ca între bărbaţi. El a sărit cu palma şi apoi totul s-a încheiat cu bine. Era un duel inegal, dar nu era cazul să sar la bătaie. Am fost coleg cu el. Suntem un lot restrâns. Mai trebuie un mijlocaş central şi un atacant”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!