Fotbal intern

Ionuț Popa schimbă portarul dacă ia două goluri! Antrenorul face revoluție la Arad

11.08.2018 | 19:10
Ionuț Popa schimbă portarul dacă ia două goluri! Este o regulă nouă impusă de antrenor la Arad

Ionuț Popa schimbă portarul dacă ia două goluri! Antrenorul celor de la UTA Arad a precizat că începând din acest sezon a introdus o regulă nouă în vestiarul formației sale. Astfel, portarul care încasează două goluri într-un meci nu mai apără și în partida următoare. Și asta indiferent de scorul cu care se termină meciul

“Am introdus o regulă nouă la echipă. Portarul care ia două goluri este schimbat imediat.Poate să câștige echipa 10-2, se știe că el nu mai apără etapa viitoare. Sunt de valori apropiate primii doi. Căpitanul de echipă îl stabilesc prin rotație. I-am surprins astăzi pe băieți. La Brăilă, meciul următor, va fi altul. Antrenamentele care se fac pe terenurile sintetice produc oboseală. O să schimbăm asta, nu o să mai facem mai mult de două antrenamente aici. Când mai e și cald, ca astăzi, devine sufocant. Toți stau cu picioarele în gheață după meciuri”, a declarat Ionuț Popa la conferința de presă.

Ionuț Popa schimbă portarul dacă ia două goluri!

Antrenorul arădenilor a surprins și pe perioada Campionatului Mondial de fotbal din Rusia. Ionuț Popa a oferit atunci o declarație care a făcut istorie despre șeful de stat al Croației.

“Sunt acasă, dar nu mă aude nevasta. Kitarovic e o femeie frumoasă. Gata! Mă opresc aici. Am văzut-o cum era îmbrăcată la finală, e o nonconformistă, a intrat şi-n vestiar. Iar eu când mă gândesc la Iohannis, la Dragnea, care e şeful Guvernului şi nu poate da o lege pentru sport. Ei nu trebuie băgaţi în seamă”, a spus atuni Ionuț Popa

Preşedintele Croaţiei, favorita lui Ionuţ Popa, a făcut senzaţie în Rusia

Kolinda Grabar Kitarovic a fost mai întâi prezentă la meciul cu Rusia din sferturile de finală, câștigat de Croația la loviturile de departajare, iar la finalul întâlnirii a mers în vestiar unde a cântat și a dansat alături de jucătorii lui Zlatko Dalic. Ea s-a întors la finala CM 2018, unde a stat alături de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, şi de preşedintele Franţei, Emmanuel Macron. Mai mult, Grabar Kitarovic a fost victima unei gafe enorme în presa occidentală, unde a fost confundată cu fotomodelul Coco Austin, soţia rapperului Ice-T.

De altfel, președintele Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, a primit critici dure în țara sa natală după finala Campionatului Mondial 2018 în care a îmbrățișat toți jucătorii la premiere, dar și brigada de arbitri condusă de argentinianul Nestor Pitana. În schimb, presa din vest a lăudat-o și a scris despre ea că ”adevăratul star al turneului”.

Site-ul  24sata.hr a a criticat-o pe Kolinda Grabar-Kitarovic pentru că a fost mult prea exuberantă: ”Cuvântul de bază al lui Zlatko Dalic pentru acest mondial a fost umilința. Modestia a fost cea care i-a caracterizat pe jucătorii croați. Apoi talentul, sacrificiul, unitatea – au reprezentat țara cu demnitate. Au fost discreți, meticuloși, moderați, fără incidente, fără circ, fără paradă”.

Președintele Croației, critici dure după finala CM 2018

”Toată lumea e de acord că jucătorii au fost adevărații ambasadori ai Croației, ei au atras simpatia întregii lumi prin comportamentul lor. Apoi a venit Kolinda și a stricat tot. Prea multă isterie, prea multe lacrimi, prea multe sărutări, prea multe izbucniri”, a mai scris sursa citată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri