Popa şi-a dat demisia de la Poli: “Credeau că glumesc” Cine vine

Marian Popovici   
in Stiri sportive
05/02/2018, 14:41
Popa şi-a dat demisia de la Poli: “Credeau că glumesc” Cine vine

UPDATE, ora 16:16. Preşedintele clubului bănăţean, Sorin Drăgoi, a declarat că înlocuitorul lui Ionuţ Popa la ACS Poli va fi Leo Grozavu: 

“Leo Grozavu este alegerea noastră şi suntem optimişti în ceea ce îl priveşte. El a semnat un contract până în vară, iar atunci vom discuta din nou pentru că există opţiune de prelungire”, a explicat Sorin Drăgoi. 


Ionuţ Popa a fost unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga 1, fiind la ACS Poli din anul 2016. Însă tehnicianul care a salvat în mod miraculos echipa de la retrogradare în sezonul trecut şi-a dat demisia de la cârma clubului bănăţean. 

Antrenorul a vorbit pentru FANATIK.RO despre motivele pentru care a vrut să plece de la club, susţinând că cei din conducerea clubului credeau că glumeşte când i-a anunţat de intenţia sa de a pleca: 

“Sunt două motive pentru care am decis să plec. Unul este legat de echipă. Au plecat doi atacanţi: Abraw şi Miguel şi noi stăm într-un singur vârf. După meciul cu Sepsi am vorbit cu preşedintele clubului şi i-am spus că ne mai trebuie un atacant. El mi-a spus că nu se poate şi atunci i-am spus că este mai bine să încetăm contractul pe cale amiabilă. Credea că glumesc.

Ionuţ Popa: “Nu ştiu dacă mă retrag din antrenorat, mă gândesc”

Al doilea motiv l-am discutat cu ceilalţi colegi antrenori şi am spus că nu este posibil că noi să avem 4-5 luni restanţe salariale şi ceilalţi maximum o lună. De asta am decis că nu mai are rost că continui”, a spus Popa pentru FANATIK.RO.

Antrenorul ameninţa în urmă cu câteva zile că se va retrage din antrenorat, însă după plecarea de la ACS Poli a fost mai temperat: “Nu ştiu dacă mă voi retrage, mă gândesc. Este greu să o mai iau de la capăt cu alţi jucători, la o altă echipă. De Timişoara m-am despărţit amiabil, voi avea o conferinţă cu jurnaliştii, o să trec să îi salut pe jucători”.

Ionuţ Popa lasă echipa ACS Poli Timişoara pe locul 9 cu 26 de puncte. 

 

 

Ştirea MOMENTULUI

FCSB nu este interesată de Zahovic! “Nu se pune problema unei oferte”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.