Fotbal international

Ionuț Rada, interviu în presa italiană înainte de Lazio-CFR Cluj: ”Trupa lui Inzaghi merita mai mult” + critici pentru Radu Ștefan

28.11.2019 | 18:00
Ionut Rada interviu in presa italiana inainte de LazioCFR Cluj Trupa lui Inzaghi merita mai mult  critici pentru Radu Stefan
ADVERTISEMENT

Joi, de la ora 22:00, Stadio Olimpico din Roma va găzdui un meci Lazio – CFR Cluj în urma căruia echipa lui Dan Petrescu își poate procura biletele pentru șaisprezecimile de finală din Europa League. Înainte de partida din capitala Italiei, presa din ”Cizmă” a vorbit cu fostul fundaș al clujenilor, Ionuț Rada, despre duelul din Grupa E a Europa League.

Ionuț Rada, interviu în presa italiană înainte de Lazio-CFR Cluj: ”Trupa lui Inzaghi merita mai mult”

În vârstă de 37 de ani, Ionuț Rada are o carieră care se leagă în mare parte de CFR Cluj. În perioada 2010-2015, acesta a fost om de bază la clujeni, alături de care a câștigat și un titlu în Liga 1. Datorită trecutului său, Rada a fost considerat de jurnaliștii de la LaLazioSiamoNoi.it drept persoana ideală cu care să vorbească despre deplasarea CFR-ului cu Lazio.

ADVERTISEMENT

Rada are numai cuvinte mari pentru gruparea lui Simone Inzaghi, despre care declară că ocupă un loc nemeritat în grupa de Europa League. ”Încă de la tragerea la sorți m-am gândit că va fi greu pentru CFR. Încă este o grupă grea, cu echipe puternice. Nu doar Lazio, dar și Celtic și Rennes sunt echipe bune. Acum, calificarea este foarte grea. Lazio e foarte puternică și mai mult ca sigur nu merită această poziție în clasament”, a spus Rada.

Fostul fundaș al CFR-ului mai recunoaște că meciul cu Lazio este privit cu destul realism de fanii din România, dat fiind faptul că italienii sunt mari favoriți: ”În România, meciul de joi nu este privit ca fiind unul deja câștigat de CFR. Lazio e foarte puternică și CFR Cluj va presta un meci de așteptare”.

ADVERTISEMENT

Ionuț Radu, critic cu Radu Ștefan: ”Nu sunt de acord cu decizia lui de a renunța la națională”

Ionuț Rada a vorbit puțin și despre conaționalul său de la Lazio, Radu Ștefan. Deși l-a lăudat pe fundașul plecat în Italia de la Dinamo, Rada critică decizia lui Ștefan de a renunța la a mai veni la meciurile echipei naționale. ”E un profesionist veritabil, care a demonstrat ca jucător, unul ce poate juca foarte mulți ani în Serie A la o echipă precum Lazio.

Singurul lucru pe care îl pot spune împotriva sa este despre decizia pe care a luat-o de a renunța la echipa națională. În opinia mea, putea da o mână importantă de ajutor. Nu sunt de acord cu asta, dar în final este decizia lui”, a mai declarat Rada, pentru italieni.

ADVERTISEMENT

 

Tags: