Sport

Ionuț Rada ține cu oltenii în derby-ul cu Rapid: „Voi alege tot timpul Universitatea Craiova”. Video

Fostul fundaș central Ionuț Rada se declară suporterul Universității Craiova în derby-ul cu Rapid, chiar dacă a jucat la ambele echipe din Casa Pariurilor Liga 1.
21.01.2022 | 09:52
Ionut Rada tine cu oltenii in derbyul cu Rapid Voi alege tot timpul Universitatea Craiova Video
ADVERTISEMENT

Ionuț Rada a prefațat în exclusivitate pentru FANATIK primul derby după zece ani dintre Universitatea Craiova și Rapid.

Înainte de meciul retur, Universitatea Craiova se află într-o poziție ingrată și are un focar de COVID-19 la echipă, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate lista jucătorilor infectați.

ADVERTISEMENT

Ionuț Rada îi face praf pe jucătorii lui U Craiova: „Niște jucători blazați care credeau că joacă doar numele”

FANATIK a anunțat în exclusivitate lista jucătorilor indezirabili de la Universitatea Craiova. Ionuț Rada consideră că Laurențiu Reghecampf a avut încă de la început o misiune extrem de dificilă: „Laurențiu Reghecampf nu a găsit la Craiova un lot competitiv, ci niște jucători blazați care credeau că joacă doar numele”. 

Venirea lui Marian Copilu este pentru Rada primul pas din noua strategie a Universității Craiova, însă rămâne de văzut dacă va putea colabora cu Reghecampf așa cum a făcut la CFR cu Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

„Vom vedea dacă Marian Copilu va mai reuși același mix ca la CFR Cluj cu Dan Petrescu, Laurențiu Reghecampf sau cu un alt antrenor”, a declarat Ionuț Rada la emisiunea „Activ Arena”, realizată de Răzvan Iova la Oltenia TV.

Ionuț Rada îi laudă pe suporterii Craiovei și ai Rapidului și e de părere că formează două dintre cele mai frumoase galerii din România: „La Rapid cred că este o situație asemănătoare ca la Craiova. Nu cred că suporterul craiovean acceptă că ești pe locul trei sau patru. Suporterul rapidist e obișnuit tot cu performanțe. Asta e mentalitatea. Dorința de a fi în față”.

ADVERTISEMENT

Ionuț Rada consideră că Rapid e favorită în derby-ul cu Craiova: „O văd mai bine pe Rapid acum”

Ionuț Rada crede că Rapid e favorită în derby-ul cu Craiova, mai ales prin prisma absențelor din echipa lui Reghecampf: „O văd mai bine pe Rapid acum. Dar vedem că sunt și problemele cu COVID. Craiova a avut și ea momentele ei, poate că s-a liniștit după acest cantonament și această pauză și va încerca să câștige. Într-un duel de genul ăsta voi alege tot timpul Craiova”.

Fostul jucător al Universității Craiova și al Rapidului a mai declarat că Mihai Iosif și conducerea giuleștenilor au reușit maximum în situația în care se află alb-vișiniii, care vin din liga a doua.

ADVERTISEMENT

„Conducerea a spus că obiectivul e rămânerea în prima ligă. Au depășit obiectivul și cred că Rapid merge bine, chiar dacă lumea se așteaptă de la Iosif la un joc foarte bun. Iosif și oamenii din jurul Rapidului au făcut lucruri foarte bune pentru situația actuală a Rapidului.

Rapid are și ea probleme înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova

Mihai Iosif are și el probleme de lot înainte de meciul cu Universitatea Craiova și va avea bătăi de cap în alegerea liniei de fund. Rapid nu îi va putea trimite în teren pe Alexandru Ioniță, Cătălin Hlistei, Dragoș Grigore și Claudiu Belu.

Rada știe de ce suporterii Rapidului și ai Universității Craiova sunt diferiți de toți ceilalți din Liga 1: „Suporterii craioveni și rapidiști creează o atmosferă care te face să te simți ca la un meci de gală”.

Meciul dintre Universitatea Craiova și Rapid din etapa a 22-a din Casa Pariurilor Liga 1 se va disputa pe 21 ianuarie, de la ora 20:00.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 3,15 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT