Sport

Ionuț Radu a debutat la Cremonese. Căpitanul naționalei României a privit meciul din tribună

Fostul căpitan al naționalei de tineret Ionuț Radu a apărat pentru prima oară poarta noii sale echipe, Cremonese. Românul a fost titular într-un meci de pregătire.
09.07.2022 | 18:08
Ionut Radu a debutat la Cremonese Capitanul nationalei Romaniei a privit meciul din tribuna
Ionuț Radu a debutat la Cremonese într-un meci în care nu a avut ce apăra. Sursa foto: Foto: Facebook@cremonese
ADVERTISEMENT

Achiziționat în această vară de Cremonese, la Inter Milano, Ionuț Radu este prima opțiune a antrenorului Massimiliano Alvini, pentru postul de portar.

Ionuț Radu a șomat în poartă, la primul meci pentru Cremonese

Ultimii ani au fost complicați pentru fostul căpitan al echipei naționale de tineret a României. Ionuț Radu nu s-a impus la Inter Milano și a fost mai mereu împrumutat.

ADVERTISEMENT

A ajuns în această vară la Cremonese, tot sub formă de împrumut. Deși a ajuns la noul club în urmă cu doar o zi, antrenorul Massimiliano Alvini la titularizat între buturile echipei nou promovate în Serie A.

Noua lui echipă a disputat, sâmbătă, un meci test în compania formației Falco Albino, din ligile inferioare ale Italiei. Cremonese s-a impus fără emoții 8-0 și a făcut spectacol.

ADVERTISEMENT

Nu la fel de încântat a fost Ionuț Radu care a șomat în poartă, adversarii nereușind decât arareori să treacă în jumătatea adversă a terenului.

Vlad Chiricheș a privit meciul din tribune

Și căpitanul echipei naționale Vlad Chiricheș a semnat cu Cremonese, dar debutul lui a fost amânat. La meciul cu Falco Albino ”tricolorul” și-a privit noii colegi din tribună.

ADVERTISEMENT

Chiricheș a fost prezentat oficial chiar în ziua amicalului și le-a transmis un mesaj fanilor, imediat ce și-a pus semnătura pe contract.

”Sunt foarte fericit că am ajuns aici. Sper că voi putea ajuta cu experiența mea și cu valoarea mea. Voi da maximum și sper că voi reuși alături de această echipă să fac lucruri frumoase, o figură frumoasă în acest sezon și să rămânem la finalul sezonului în Serie A.

ADVERTISEMENT

Cu multă dorință de a face bine și cu caractere frumoase se pot face multe lucruri frumoase. Salutare, prieteni! Sunt aici pentru voi. Vă îmbrățișez”, a declarat Vlad Chiricheș, pentru site-ul oficial al celor de la Cremonese.

La Cremonese este legitimat și Denis Politic, fotbalist care și-a făcut junioratul în Anglia și a evoluat pentru mai multe echipe din Albion, între care și Bolton Wondarers.

ADVERTISEMENT