Fotbal international

Ionuț Radu a primit 3 goluri pe Olimpico! Cum a apărat goalkeeperul român în AS Roma – Genoa 3-2. Video

17.12.2018 | 08:22
Ionut Radu a primit 3 goluri pe Olimpico Cum a aparat goalkeeperul roman in AS Roma  Genoa 32 Video

Ionuț Radu a primit 3 goluri pe Stadio Olimpico, în partida AS Roma – Genoa 3-2, în runda cu numărul 16 din Serie A. Goalkeeperul român, căruia nu i se poate reproșa nimic la golurile înscrise de gruparea din capitala Italiei, a fost martorul unei gafe monumentale comise de portarul advers. Olsen a făcut o greșeală impardonabilă, scăpând în poartă o minge care i-a trecut mai întâi printre mâini, iar apoi și printre picioare.

Genoa a deschis scorul pe Olimpico după 17 minute de joc prin Piatek, care a șutat de la marginea careului de 16 metri pe centrul porții. O minge care nu părea să pună niciun pericol apărării “romanilor”, dar care a fost scăpată în poartă de Olsen. Fazio a adus egalarea după alte 14 minute, pentru ca Hiljemark să o readucă pe Genoa în avantaj după doar 2 minute. Scorul pauzei a fost stabilit de Justin Kluivert, care pare să îi calce pe urme tatălui său, legendarul Patrick Kluivert.

Ionuț Radu a primit 3 goluri în partida AS Roma – Genoa

Kluivert i-a pasat decisiv lui Cristante în minutul 59 pentru scorul de 3-2. “Romanii” au mai avut câteva ocazii de a marca, dar Ionuț Radu s-a opus la șutul lui Kolarov, iar Cristante a ratat ținta. AS Roma – Genoa s-a terminat 3-2, iar trupa antrenată de Eusebio Di Francesco ocupă locul 6 în campionat, cu 24 de puncte, la egalitate cu Sassuolo, în timp ce Genoa e pe locul 16, cu 16 puncte, la egalitate cu Spal și Empoli. Echipa la care joacă Ionuț Radu e la 5 puncte distanță de locul 18, care duce la retrogradare.

Ionuț Radu a jucat al 11-lea meci pentru Genoa în acest sezon. Portarul român a primit în total 23 de goluri în 990 de minute petrecute pe teren și a reușit să țină poarta intactă într-un singur meci.

Echipele folosite în AS Roma – Genoa 3-2

AS Roma (3-4-3): Olsen – Fazio, Manolas, Jesus – Florenzi, Cristante, N’Zonzi, Kolarov – Under, Zaniolo, Kluivert

Genoa (3-5-2): Radu – Biraschi, Romero, Zukanovic – Romula, Hiljemark, Sandro, Bessa, Lazovic – Piatek, Kouame

Tags: