Fotbal international

Ionuț Radu a trăit un coșmar în Genoa – Parma! Trei goluri primite în 14 minute și o mare gafă. Video

07.10.2018 | 16:10
Ionut Radu a trait un cosmar in Genoa  Parma Trei goluri primite in 14 minute si o mare gafa Video
ADVERTISEMENT

După o lună de vis pentru Ionuț Radu, în care a fost erou la echipa națională de tineret a României și a impresionat în poarta echipei sale de club, vine și primul moment greu pentru portarul nostru. 

Radu a fost integralist în partida Genoa – Parma 1-3, primind cele trei goluri în decurs de numai 14 minute. Cum nu ar fi fost de ajuns, portarul a greșit flagrant la primul gol marcat de oaspeți, apreciind greșit ieșirea pe o centrare.

ADVERTISEMENT

Ionuț Radu a trăit un coșmar în Genoa – Parma

În schimb, la celelalte două goluri nu i se pot reproșa prea multe lucruri lui Radu, care a primit totuși gol la trei din totalul celor cinci șuturi pe poartă avute de Parma.

Primul gol primit de Radu

Cel de-al doilea gol primit de Radu

Cel de-al treilea gol primit de Radu

Gazdele au deschis scorul încă din minutul 6 prin Piatek, polonezul ajungând la nouă goluri marcate pentru Genoa în actuala stagiune. Oaspeții au egalat în minutul 16 prin Rigoni, la o fază care i se poate inputa lui Radu.

ADVERTISEMENT

Au mai marcat apoi în minutul 26 prin Siligardi, dar și în minutul 30 prin Ceravolo. În cazul celui de-al treilea gol, Radu a fost ușor surprins în față de jucătorul advers, care a lobat mingea cu capul peste el.

Rămâne de văzut dacă portarul român va pierde sau nu locul de titular la Genoa în urma acestei prestații dezamăgitoare. Până la acest meci, Radu fusese învins doar din penalty.

ADVERTISEMENT

A fost cea de-a treia înfrângere suferită de Genoa în această stagiune, care deține una dintre cele mai slabe apărări din Serie A, cu 14 goluri încasate în șapte etape.

Următorul meci pentru Genoa poate reprezenta și un adevărat examen pentru Ionuț Radu. Grifonii au meci pe terenul lui Juventus. Partida va avea loc în data de 20 octombrie, după pauza dedicată echipelor națională.

ADVERTISEMENT
Tags: