Ionuț Radu a vorbit despre întâlnirea cu Ronaldo: ”Nu-mi venea să cred că sunt în fața lui”

în Serie A
21/10/2018, 11:08
Ionuț Radu a vorbit despre întâlnirea cu Ronaldo: ”Nu-mi venea să cred că sunt în fața lui” GALERIE FOTO
Ionuț Radu a vorbit despre întâlnirea cu atacantul formației Juventus Torino, Cristiano Ronaldo

Portarul formației Genoa, Ionuț Radu, a vorbit despre întâlnirea cu atacantul formației Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, în meciul din etapa a noua din Serie A. Căpitanul echipei naționale de tineret a povestit că nu i-a venit să creadă că se află în fața fotbalistului pe care îl consideră cel mai mare din lume.

”Sincer să spun, a fost o onoare. Din primul minut când l-am văzut în vestiar, nu mi-a venit să cred că sunt în fața celui mai mare jucător din lume”, a declarat Ionuț Radu pentru un post de televiziune, după ce a fost titular în partida Juventus Torino – Genoa 1-1.

Ionuț Radu a vorbit despre întâlnirea cu atacantul formației Juventus Torino, Cristiano Ronaldo
Ionuț Radu a vorbit despre întâlnirea cu atacantul formației Juventus Torino, Cristiano Ronaldo

Ionuț Radu a vorbit despre întâlnirea cu Ronaldo: ”Nu mi-a reproșat nimeni golul primit”

După ce a povestit cum s-a simțit la întâlnirea cu Ronaldo, Ionuț Radu a spus că nimeni nu i-a reproșat greșeala de la golul marcat de superstarul portughez: ”Dar până la urmă era un meci de fotbal și trebuia să îl tratăm ca pe oricare altul. Am obținut rezultatul mult dorit. Nu mi-a reproșat nimeni nimic după golul primit”.

Ionuț Radu se află la al patrulea meci consecutiv ca titular în poarta formației Genoa. El și-a păstrat postul chiar dacă antrenorul Davide Ballardini a fost înlocuit de croatul Ivan Juric. După întâlnirea de la Torino, portarul român a postat pe contul de Instragram o poză din meci cu el și Cristiano Ronaldo și a scris: ”Muncește până când idolii tăi vor deveni rivalii tăi!”.

Portarul Ionuț Radu va participa în vara viitoare la Campionatul European cu echipa națională de tineret a României. Căpitanul ”tricolorilor” mici a fost unul dintre cei mai importanți jucători din preliminarii, iar după calificare a avut un discurs emoționant.

Închide ×