Fotbal intern

Ionuț Radu a vorbit despre lupta pentru titularizare cu Ciprian Tătărușanu: ”Nu îmi fac așteptări”

02.09.2019 | 18:16
Ionuț Radu a vorbit despre lupta pentru titularizare cu Ciprian Tătărușanu pentru meciul cu Spania

Portarul echipei naționale a României, Ionuț Radu, a vorbit despre lupta pentru titularizare cu Ciprian Tătărușanu pentru meciul cu Spania din preliminariile Campionatului European din 2020. Titular la Genoa, fostul căpitan al reprezentativei de tineret, ar putea fi folosit de selecționerul Cosmin Contra la întâlnirea de joi, mai ales că rivalul său nu a prins nicio partidă la noua sa formație, Olympique Lyon.

Ionuț Radu a vorbit despre lupta pentru titularizare cu Ciprian Tătărușanu: ”Trăiesc momentul şi muncesc”

”După cum am spus întotdeauna, eu nu îmi fac niciodată aşteptări. Trăiesc momentul şi muncesc şi munca va fi răsplătită. Acum vom vedea, după cum am spus, nu îmi fac niciodată aşteptări pentru că nu e bine”, a declarat Ionuț Radu despre lupta pentru titularizare pe care o are cu Ciprian Tătărușanu la naționala României.

”Meciul ăsta e care pe care, cine îşi doreşte mai mult ăla va câştiga. Dacă noi vom merge cu mentalitatea corectă, fiecare dintre noi va merge la meci să joace pentru echipă, sunt sigur că vom obţine un rezultat bun. Dar trebuie să fim concentraţi şi să dăm totul pe teren, doar aşa se poate obţine un rezultat bun”, a mai spus portarul de la Genoa, conform Telekom Sport.

Ciprian Tătărușanu și Ionuț Radu în timpul unui antrenament la echipa națională a României

”O să avem un grup la fel de unit şi la echipa mare”

”Este încă un obiectiv îndeplinit, încă un vis împlinit, sunt roadele muncii pe care le culegem şi sunt foarte mândru de asta. Trebuie să vină momentul când să faci pasul următor, a fost frumos la naţionala U21, a fost şi e un grup fantastic în continuare, dar creştem şi automat pasul următor e la echipa mare. Uşor, uşor o să avem un grup la fel de unit şi la echipa mare”, a mai afirmat Radu în încheiere.

Ionuț Radu s-a alăturat lotului echipei naționale a României, după ce a fost titular și a dat o pasă de gol în partida Genoa – Fiorentina 2-1, din etapa a doua din Serie A. Meciul România – Spania, din preliminariile Campionatului European din 2020, se va disputa joi, 5 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.