Fotbal intern

Ionuț Radu acuză după înfrângerea cu Germania: ”Suntem mari și de aceea nu ne-au vrut în finală”. Cum i-a consolat pe fani. VIDEO EXCLUSIV de după meci

Ionut Radu acuza dupa infrangerea cu Germania Suntem mari si de aceea nu neau vrut in finala Cum ia consolat pe fani VIDEO EXCLUSIV de dupa meci

Căpitanul echipei naționale de tineret a României, Ionuț Radu, a lansat câteva acuze după înfrângerea cu Germania, scor 2-4, din semifinalele Campionatului European din Italia și San Marino. Portarul ”tricolorilor” a spus că pleacă cu un gust amar de la turneul final pentru că ”tricolorii” nu au prins finala.

Ionuț Radu acuză după înfrângerea cu Germania: ”Nu suntem mici”

”Trebuia să jucăm o finala și am fi meritat să o jucăm. O să îmi rămână în minte mult timp primul penalty, am fost aproape să-l apăr, dar poate așa a fost scris să fie. Trebuie să știm că am făcut ceva bun. La golul 3 și apoi la eliminarea lui Pașcanu am știut că s-a terminat. Nu suntem mici, suntem foarte mari și poate de accea nu ne-au vrut în finală. În prima repriză am fost peste ei, noi am făcut jocul, puteam să intrăm la pauză cu 3-1”, a fost acuzele lui Ionuț Radu după înfrângerea cu Germania.

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 27. Juni 2019

La final, căpitanul României a fost cel mai solicitat la autografe, alături de Puşcaş, şi a stat şi a făcut poze cu toţi cei care îl solicitau. Chiar a îmbrăţişat şi consolat o fetiţă care plângea!

”Mulțumim suporterilor pentru susținerea de la acest European. Fără ei nu știu dacă am fi ajuns aici. Această echipă poate ajunge foarte departe și putem face o figură frumoasă și la Olimpiadă. A fost o dezmăgire enormă că nu am ajuns acolo unde ne-am propus. Am un gust dulce pentru că am venit aici din nimic și am realizat ceva, dar plec și cu un gust amar pentru că nu am făcut pasul în finală. Sunt mândru să fiu căpitanul acestei echipe și al acestor băieți minunați. Cele patru goluri ale Germaniei au decis acest meci. Noi am jucat cu inima, am jucat să facem românii fericiți”, a mai spus căpitanul ”tricolorilor”.

??

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 27. Juni 2019

România a ratat calificarea în finala Campionatului European de tineret, după ce a fost învinsă în semifinale de Germania, scor 2-4. La finalul întâlnirii, selecționerul Mirel Rădoi și-a felicitat jucătorii.