Fotbal intern

Ionuț Radu, apariție extravagantă într-un costum mov! Imaginile s-au viralizat! Valuri de comentarii pe net: “Brusc, aţi devenit critici de modă”

24.07.2019 | 10:09
Ionuț Radu, apariție extravagantă într-un costum mov! Imaginile s-au viralizat! Valuri de comentarii pe net: "Brusc, ati devenit critici de moda" Sursă FOTO: Facebook.com

Ionuț Radu a îndeplinit rolul de model în ședința foto organizată de Federația Română de Fotbal în parteneriat cu unul dintre sponsorii acesteia, o firmă specializată în îmbrăcăminte. Vestimentația purtată de căpitanul României de la Euro 2019 a stârnit un adevărat val de reacții printre urmăritorii paginii de Facebook a echipei naționale.

Ionuț Radu, apariție extravagantă într-un costum mov! Imaginile s-au viralizat!

Radu, cel care a fost răscumpărat în această vară de Inter Milano, echipă ce l-a trimis sub formă de împrumut la Genoa în următorul sezon de Serie A, a purtat la ședința foto un costum mov,  iar comentariile fanilor nu au întârziat să apără. Evident, s-au format două tabere printre cei care au reacționat la fotografiile în care apare Ionuț Radu, majoritari fiind, totuși, cei care nu au apreciat vestimentația portarului.

Reacție negativă după vestimentația prezentată de Ionuț Radu
Reacții diverse în legătura cu vestimentația purtată de Ionuț Radu
Reacții diverse de pe facebook în legătura cu vestimentația purtată de Ionuț Radu

Chiar și cei cărora le-a displăcut costumul purtat de căpitanul naționalei U21 la Euro, au ținut totuși să menționeze aprecierile pe care le au pentru Radu, din punct de vedere sportiv. În cealaltă tabără s-au poziționat fanii care consideră că au preferat să nu judece îmbrăcămintea, ba mai mult, a îndemnat și celelalte persoane să renunțe la judecățile de valoare.

Vestimentația lui Ionuț Radu care a stârnit valuri de reacții în mediul online
Vestimentația lui Ionuț Radu care a stârnit valuri de reacții în mediul online

 

Ionuț Radu a fost unul dintre cei mai importanți oameni pentru naționala de tineret, atât în preliminarii, cât și la turneul final organizat de Italia și San Marino, unde portarul a fost integralist la performanța naționalei României, care a ajuns până în semifinalele competiției.

În această vară, portarul de 22 de ani a fost răscumpărat de Inter Milano, de la Genoa, contra sumei de 12 milioane de euro, dar va rămâne încă un sezon pe Stadio Luigi Ferraris, sub formă de împrumut. Radu aparține de Inter încă din 2013, moment în care portarul a plecat în Italia, după două experiențe fotbalistice în România, la echipele de juniori ale cluburilor Dinamo și FCSB. Cota de piață a fotbalistului, conform site-ului transfermarkt.de, este de 15 milioane de euro.

  • 33 de apariții a avut Radu pentru Genoa, în sezonul trecut din Serie A