Fotbal international

Ionuț Radu ar putea fi titular la Inter! Anunțul presei din Italia

27.11.2020 | 23:28
Ionut Radu ar putea fi titular la Inter Anuntul presei din Italia
ADVERTISEMENT

Suporterii lui Inter Milano nu-l mai vor în poartă pe Samir Handanovic (36 de ani), căpitanul echipei italiene, conform Gazzetta dello Sport, iar Ionuț Radu (23 de ani) ar putea să fie folosit în poartă în locul său.

Presa din Italianotează că fanii lui Inter au fost nemulțumiți după ce Samir Handanovic nu a putut să nu ia gol în mai multe partide importante din actuala stagiune, cum ar fi meciul cu AC Milan sau jocurile cu Real Madrid din grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Mai mult, potrivit statisticilor, portarul Interului a primit 20 de goluri, față de 12, câte a luat în aceeași perioadă a stagiunii trecute.

Radu i-ar putea lua locul portarului titular

Portarul de 36 ar putea să fie rezerva lui Ionuț Radu, fotbalist pe care milanezii l-au împrumutat în trecut la Genoa și Parma, pentru a crește în campionatul Italiei. Portarul din România nu a evoluat deloc în actuala stagiune pentru Inter, sub comanda tehnicianului Antonio Conte.

ADVERTISEMENT

Portarul român a fost inclus pe lista de Liga Campionilor a formației Inter Milano, conform jurnaliștilor din Italia. Radu a fost depistat pozitiv la COVID-19 în octombrie  și, de aceea, nu a fost pus pe lista UEFA de tehnicianul Antonio Conte.

Portarul din România nu mai are coronavirus și s-a întors în lotul Inter-ului. Pentru că în anumite condiții legate de portarii accidentați se pot face schimbări pe lista UEFA pe parcursul fazei grupelor, Conte l-a pus pe Radu în locul lui Daniele Padelli.

ADVERTISEMENT

Radu ar putea fi titular și la națională

Inter a jucat în ultima etapă de Liga Campionilor contra lui Real Madrid. Spaniolii s-au impus cu 2-0. Eden Hazard a deschis scorul în minutul 7 din lovitură de la 11 metri. Achraf Hakimi și-a dat un autogol în minutul 59.

În grupa B a Ligii Campionilor Monchengladbach se află pe primul loc cu 8 puncte, Real Madrid ocupă poziția secundă, cu 7 puncte.

ADVERTISEMENT

Shakhtar se află pe locul care duce în Europa League. Inter este ultima echipă din grupă, cu numai două puncte. Ionuț Radu este unul dintre portarii care ar putea să-i ia locul lui Ciprian Tătărușanu.

ADVERTISEMENT