Fotbal intern

Ionuț Radu are planuri mari: „Vreau să fiu titular la națională!”

03.05.2020 | 16:54
Ionut Radu are planuri mari Vreau sa fiu titular la nationala
ADVERTISEMENT

Ionuț Radu, portarul Parmei, are planuri mari și vrea să fie titularul echipei naționale în viitor.

Ionuț Radu vrea să fie titularul echipei naționale

Ionuț Radu vrea să fie portarul echipei naționale, post ocupat momentan de Ciprian Tătărușanu, care prin evoluțiile sale poate fi greu de detronat în acest moment.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt optimist și sunt convins că o să vină și vremea să fiu titular la națională. Trebuie să muncesc mult, să fiu serios și o să vină și acest moment. Am fost surprins și m-am bucurat foarte mult pentru Mister (n.r. Mirel Rădoi) că a ajuns la naționala de seniori.

A făcut o treabă senzațională pentru noi, știu ce om este și mă bucur pentru el. Pentru noi, cei care am fost cu el la Under 21 este un plus. Știm ce om este și știm cum lucrează”, a mai spus Ionuț Radu.

ADVERTISEMENT

Îi calcă pe urme lui Neymar

Ionuț Radu a recunoscut că pentru el înseamnă foarte mult o participare la Jocurile Olimpice din 2021, mai ales că se ghidează pe spusele lui Neymar, care a declarat că a fost cea mai frumoasă experiență participarea la JO:

„Este visul Olimpic! Am văzut că Neymar a spus a fost cel mai frumos moment din viața lui… să câștige Olimpiada. Sunt optimist că vom face o performanță mai bună decât la Campionatul European de Tineret”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să fim conștienți că putem obține o medalie. Nu trebuie să existe pesimism”, a mai spus Ionuț Radu.

„Abia aștept să primesc un sms cu ora și ziua în care trebuie să vin mă antrenez cu echipa. La televizor, la știri, nu prea mă uit. Unii spun ceva, alții altceva… unii vorbesc de conspirații.

ADVERTISEMENT

M-am adaptat rapid la Parma. Asta trebuie să fie o calitate pentru un fotbalist… Nu știi niciodată când trebuie să te muți. Fiecare oraș are farmecul lui. Aici, în Parma, de exemplu, se mănâncă extrem de bine”, a dezvăluit Ionuț Radu la TVR Sport.

„Sunt înnebunit după prosciutto crudo, mozzarella. Delicios, tipic acestei zone. Aș fi vrut să gătesc mai mult, dar nu pot pentru că stau la hotel. Sunt aici, în Parma, câteva restaurante care livrează la domiciliu și au mâncare de top.

Am și o mică problemă. Până se deschid frizeriile mă fac rocker (arată părul de pe tâmple). Îmi lipsește să ies cu prietenii și cu prietena, să ne plimbăm și să mâncăm în oraș. Îmi lipsește libertatea!”, a mai spus portarul român.

ADVERTISEMENT