Fotbal intern

Ionuț Radu, cea mai tare reacție: „Bunicul să nu mă aștepte la țară, merg la EURO 2019 să-l câștig!”

12.10.2018 | 21:53
Ionut Radu cea mai tare reactie Bunicul sa nu ma astepte la tara merg la EURO 2019 sal castig

Ionuț Radu a închis din nou poarta în România – Țara Galilor 2-0, iar tricolorii mici sunt 99% calificați la EURO U21. În plus, avem cea mai sigură apărare din preliminarii, cu numai patru goluri primite în nouă meciuri.

Portarul celor de la Genoa a spus lucrurilor pe nume la finalul partidei, spunând că România nu are ce să caute la turneul final dacă nu luăm un punct în ultima confruntare de pe teren propriu cu Liechtenstein.

Ionuț Radu, cea mai tare reacție

În același timp, Radu a dezvăluit că a avut un nou discurs în vestiar înaintea meciului. Portarul a încheiat interviul într-o notă amuzant, spunând că îl va suna pe bunicul său pentur a-l anunța că nu merge la țară anul viitor, deoarece va juca la EURO 2019.

„Este o surpriză ce le-am spus. Să vedem dacă vor posta acel filmuleţ. Ştiu că pot să îi motivez şi mă bucur că am avut rezultate. Pentru noi este o mândrie ce am realizat pentru că 98% din calificare s-a făcut azi.

Dacă nu reuşim să facem un punct cu Liechtenstein, nu merită să fim acolo. Am piele de găină după acest meci. Ce am simţit azi, nu am simţit niciodată. Sunt mândru că nu i-am dezamăgit pe fani.

După 20 de ani să fim cei care ne calificăm printre cele mai tari este foarte important. Suntem singurii în 20 de ani care am reuşit asta, ne mândrim. În vestiar a fost o nebunie. O să îl sun pe bunicul meu în această seară să nu mă aştepte la ţară că merg la Euro 2019. Mergem în Italia ca să câştigăm Euro!”.

Ionuț Radu are deja trei partide consecutive și ca titular în prima echipă a lui Genoa.

Tags: