Fotbal intern

Ionuţ Radu, declaraţia serii după Spania U21 – România U21 1-0: “Pe mulţi dintre colegi îi ştiam din auzite”

21.03.2019 | 22:40
Ionut Radu declaratia serii dupa Spania U21  Romania U21 10 Pe multi dintre colegi ii stiam din auzite

Ionuţ Radu a oferit declaraţia serii după meciul Spania U21 – România U21 1-0. Selecţionata pregătită de Mirel Rădoi a pierdut partida amicală jucată la Granada, iar portarul naţionalei de tineret a analizat prestaţia lui şi a colegilor săi.

Ionuţ Radu, optimist după Spania U21 – România U21 1-0: “Puteam mai bine”

La finalul meciului Spania U21 – România U21 1-0, Ionuţ Radu a declarat că se putea obţine un rezultat mai bun la Granada. Portarul de 21 de ani a susţinut că defensiva a funcţionat bine, chiar dacă au fost chemaţi jucători noi la lot pentru această partidă.

“Mă simt aşa şi aşa. Sunt sigur că puteam să facem mult mai bine. Am dat totul astăzi. Am avut câteva lucruri lipsă. Dacă vom analiza greşelile, vom putea face treabă bună la vară. Au fost câţiva jucători noi, dar am arătat stabilitate în defensivă. Eu cred că puteam mai mult, dacă pasam mai bine. Băieţii au făcut un meci foarte bun şi nu s-au dat bătuţi. Am jucat contra uneia dintre cele mai valoroase echipe din Europa. Trebuie să pregătim cât mai bine turneul final din vară”, a declarat Ionuţ Radu.

Ionuţ Radu nu-i ştia pe toţi colegii de la naţionala de tineret

Mirel Rădoi a fost nevoit să cheme la lot câţiva jucători care nu au jucat în meciurile din preliminariile pentru EURO 2019, astfel că Ionuţ Radu nu i-a recunoscut pe toţi noii lui colegi. În plus, portarul de 21 de ani a anunţat că se va gândi la naţionala mare abia după turneul final din vară.

“Nu-i ştiam pe mulţi dintre colegii mei, doar din auzite. Au jucat bine, s-au pregătit cum trebuie şi sunt liniştiţi. Nu am nicio frustrarea că nu am ajuns la naţionala mare. Vreau să fac totul pas cu pas. Vorbim după European”, a mai precizat Ionuţ Radu.

Tags: