Fotbal international

Ionuț Radu, dezvăluiri din vestiarul României U21. “Nu sunt eu responsabil cu discursul!”

08.10.2018 | 19:32
Ionuţ Radu se bucură alături de coechipierii săi. Dezvăluiri din vestiarul României U21

Ionuţ Radu, portarul lui Genoa şi al echipei naţionale a României, a făcut dezvăluiri din vestiarul “tricolorilor” pregătiţi de Mirel Rădoi. Goalkeeperul în vârstă de 21 de ani susţine că nu este jucătorul responsabil cu discursul motivaţional înaintea meciurilor, dar că se va gândi ce le va transmite coechipierilor săi.

După ce Mirel Rădoi i-a atenţionat pe elevii săi, Ionuţ Radu a ţinut să tragă şi el un semnal de alarmă înaintea meciurilor cu Ţara Galilor U21 şi Liechtenstein U21. Portarul lui Genoa a oferit detalii şi în legătură cu evoluţia sa din Italia şi crede că a reuşit să facă o performanţă uriaşă în momentul în care a bifat minute pentru echipa din Serie A.

Ionuţ Radu a făcut dezvăluiri din vestiarul României U21

“Nu am pregătit discursul din vestiar, dar mă voi gândi în zilele următoare. Nu sunt eu responsabil cu discursul, ne motivăm toţi între noi. Doar noi ne putem face meciul greu, dacă nu suntem concentraţi. Acum mă gândesc să dau ce e mai bun pentru echipă, să mergem la Campionatul European. Să joci în Serie A, la vârsta mea, e ceva extraordinar. Ar fi incredibil să jucăm la CE după 20 de ani, mai ales că am fost atât de criticaţi. Cred că cel mai greu meci a fost cel cu Portugalia, s-a muncit mult şi s-au făcut sacrificii multe. Nu trebuie să uităm meciuri care vin şi să ne înecăm la mal”, a declarat Ionuţ Radu.

Ionuţ Radu a stat la poze la finalul meciului României U21 cu Portugalia U21
Ionuţ Radu la finalul meciului jucat de România U21 cu Portugalia U21

Echipa naţională a României U21 se va duela cu Ţara Galilor pe 12 octombrie, de la ora 19.00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, iar pe 16 octombrie, de la ora 21.00, va avea loc pe arena “Ilie Oană” din Ploieşti întâlnirea cu Liechtenstein. “Tricolorii” mici mai au nevoie de patru puncte din cele două partide pentru a se califica la Campionatul European 2019 care va fi găzduit de Italia şi San Marino.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri