Ionuț Radu e dorit în toată Europa ! Inter vrea să îl răscumpere și are oferte din Spania, Franța și Germania

Sorin Dumitrescu   
în Serie A
14/04/2019, 15:40
Ionuț Radu e dorit în toată Europa ! Inter vrea să îl răscumpere și are oferte din Spania, Franța și Germania GALERIE FOTO
Ionuț Radu este românul cel mai căutat din Europa. Îl vor Inter, Dortmund, Lyon și Sevilla

Ionuț Radu e jucătorul român cel mai dorit în toată Europa la acest moment. Conform celor publicate de site-ul Tuttomercato.web portarul naționalei de tineret a României, calificată la turneul final al CE din acest an și titularul buturilor echipei de Serie A Genoa are mare căutare în urma evoluțiilor sale constant bune în meciurile din Italia.

Ionuț Radu, dorit de toată Europa. Are oferte din Serie A, Franța, Germania și Spania

Ionuț Radu a fost jucătorul lui Inter, aflat acum în coproprietate cu Genoa și chiar fostul său club regretă amarnic greșeala de a-l fi lăsat să plece și acum milanezii sunt foarte interesați să îl răscumpere de la Genoa. Cum însă portarul Samir Handanovic este titular indiscutabil la Inter varianta revenirii lui Ionuț Radu ar fi una riscantă pentru cariera tânărului internațional român.

Dar nu numai Serie A este cu ochii pe evoluțiille lui Radu. Borussia Dortmund vine pentru a treia oară să îl vadă la lucru pe portarul român la derbyul de duminică Sampdoria – Genoa și conducătorii grupării germane, care mizează foarte mult pe jucătorii tineri, de talent, spun că sunt foarte interesați de transferul lui Radu din vară.

Ionuț Radu în presa din Italia despre ofertele de transfer
Ionuț Radu în presa din Italia despre ofertele de transfer

Este căpitanul echipei naționale de tineret, omul discursurilor din vestiar

Un alt club care este pregătit să facă o ofertă oficială este Olympique Lyon, francezii spunând că s-au lămurit asupra calităților românului și acum sunt aproape de a redacta actul prin care vor face demersurile de transfer. În fine, Sevilla, din la La Liga, îl vrea cu orice chip pe Radu, mai ales acum, de când a revenit de la Roma directorul sportiv Ramon Rodriguez Verdejo, cunoscut sub numele de Monchi. Monchi a vrut și sezonul trecut să îl aducă pe român la Roma.

Ionuț Radu este căpitanul echipei naționale de tineret, omul discursurilor motivatoare din vestiarul tricolorilor mici în campania de calificare la turneul final, campanie pe care România a dus-o cu bine până la capăt, deși a avut în grupă Portugalia, o forță mondială la această categorie de vârstă, Elveția sau Bosnia și Herțegovina.

Închide ×