Fotbal international

Ionuț Radu, în carantină la hotel! George Pușcaș, dezvăluiri despre ce trăiește prietenul său în Italia

27.03.2020 | 18:22
Ionut Radu in carantina la hotel George Puscas dezvaluiri despre ce traieste prietenul sau in Italia
ADVERTISEMENT

Ionuț Radu se află blocat într-o cmaeră de hotel, pusă la dispoziție de clubul Parma, la care s-a transferat vara trecută. Portarul care a impresionat la turneul final al CE de tineret, vara trecută, competiție desfășurată chiar în Italia, nu are nici un fel de companie.

Ionuț Radu, în carantină la hotel

Sigurătatea în această perioadă dură pentru Italia, una dintre cele mai lovite țări din Europa de pandemia de coronavirus, este un handicap, dar Ionuț Radu are, chiar și la hotel, un program de antrenament.

ADVERTISEMENT

Bunul său prieten de la națională, care a jucat și el câțiva ani în Italia, atacantul George Pușcaș, acum la Reading, în al doilea eșalon al fotbalului englez, povestește despre situația lui Ionuț Radu.

George Pușcaș știe bine care e situația prietenului său

El a vorbit la Digi Sport despre modul în care se descurcă fostul portar al naționalei de tineret:“El este închis la hotel. Îl ajută clubul cu mâncarea, cu condițiile antrenamentului, cu tot ce e nevoie.

ADVERTISEMENT

Pe planul ăsta ei stau bine, chiar mi-a zis că e ok, se antrenează, doar că stă închis. Fiind și singur, nu are alte posibilități.

Portarul a reușit să ia legătura cu fanii pe Instagram

E altceva să faci carantina cu familia, decât să stai închis la hotel. Trece timpul mai greu, dar nu ne rămâne decât să așteptăm. El chiar nu are voie să iasă. Clubul îi aduce la hotel tot ce își comandă”.

ADVERTISEMENT

Ionuț Radu a reușit cu ceva timp în urmă să ia legătura cu fanii săi pe Instagram și a spus în postarea sa că trebuie să vedem și părțile bune ale acestei pandemii.

El vede și părți bune în această pandemie

Este o situație complicată la care, cu siguranță, nimeni nu se aștepta și pentru care ar trebui să fim dispuși să facem anumite ”sacrificii”. Totuși, ar trebui să fim capabili să vedem și partea ”bună” a lucrurilor.

ADVERTISEMENT

Când toate vor reveni la locul lor, vom prețui orice lucru minor la un alt nivel, natura, relațiile interumane, mersul la restaurant, la fotbal cu băieții sau la shopping cu fetele… ”,

 

ADVERTISEMENT