Fotbal intern

Ionuţ Radu, reacţie emoţionantă după Anglia U21 – România U21 2-4: “Nu mi-e frică să merg cu ei la război”

21.06.2019 | 23:02
Ionut Radu reactie emotionanta dupa Anglia U21  Romania U21 24 Nu mie frica sa merg cu ei la razboi

Ionuţ Radu avea ochii în lacrimi după Anglia U21 – România U21 2-4, a doua victorie a tricolorilor la EURO 2019. Portarul selecţionatei de tineret a fost vizibil emoţionat la finalul meciului jucat la Cesena şi a avut un mesaj pentru fanii care i-au împins de la spate la turneul final din Italia şi San Marino.

Ionuţ Radu, în lacrimi după Anglia U21 – România U21 2-4: “Ne bucurăm că v-am făcut să vă uitați din nou la echipa națională”

Finalul meciului Anglia U21 – România U21 2-4, Ionuţ Radu avea ochii în lacrimi la interviu. Portarul lui Genoa a susţinut că echipa poate să ajungă departe la EURO 2019 şi că îşi doreşte ca aceste clipe trăite alături de colegi să nu se mai termine.

“Am și acum pielea de găină. Am plâns după meci. Dumnezeu lucrează pentru noi și sunt convins că vom ajunge extraordinar de departe. Ne bucurăm că v-am făcut să vă uitați din nou la echipa națională. Trăim un moment fantastic al carierei noastre și sperăm să nu se termine. Vă mulțumim. Hai, România! Nu știu ce pot să mai spun. Sunteți un popor extraordinar. Ne-ați făcut mândri că suntem români. Ne-ați împins de la spate, unde nu au ajuns picioarele a ajuns inima. Suntem mândri că v-am făcut fericiți și să nu mă credeți nebun când o spun, dar o să ajungem foarte departe. A fost cel mai important meci din cariera tuturor. S-a dovedit că am avut mai multă dorință. Nu mi-e frică să merg cu ei la război. Este un meci istoric. O victorie istorică. Am dat totul și suntem mândri că suntem români”, a declarat Ionuţ Radu.

Tags: