Fotbal intern

Jucătorul de la U21 care a impresionat. “E printre cei mai buni din Europa!”

25.12.2018 | 11:06
Jucatorul de la U21 care a impresionat E printre cei mai buni din Europa

Mirel Rădoi a rămas plăcut impresionat de Ionuţ Radu, portarul echipei naţionale a României U21, despre care are numai cuvinte de laudă. Selecţionerul reprezentativei de tinerei susţine că goalkeeperul lui Genoa este printre cei mai buni din Europa şi a explicat de ce.

Mai mult, Mirel Rădoi susţine că ceilalţi doi portari pe care îi are în lotul echipei naţionale a României U21 sunt ghinionişti pentru că Ionuţ Radu trece printr-o formă excelentă. Deşi este al doilea goalkeeper al reprezentativei de tinerei, Cătălin Căbuz l-a surprins pe Mirel Rădoi cu modul în care se pregăteşte, deşi ştie că nu are şanse în faţa portarului de la Genoa.

Ionuţ Radu l-a impresionat pe Mirel Rădoi

“Căbuz și al treilea portar al naționalei U21 sunt ghinioniști. Când îl ai în față pe Ionuț Radu, e greu să emiți pretenții. Cătălin Căbuz e un băiat și un caracter extraordinar. Rar mi-a fost să văd un al doilea portar care să se pregătească așa, deși e al doilea portar. Martin Tudor și Vâtcă au mai fost așa.

Ionuț Radu e unul dintre cei mai buni portari din Europa. Iese bine pe centrări, are joc de picior foarte bun, apără penalty-uri.Poate în unele momente a început să dribleze. I-am spus să nu mai tragă mingea cu călcâiul când driblează, că s-ar putea să intre mingea în plasă. Ionuț iese mult mai bine decât Lobonț, în schimb Lobby avea un joc de picior mai bun”, a declarat Rădoi la TV Telekom Sport.

Alex Paşcanu şi Ionuţ Radu la finalul meciului câştigat de Romînia U21 cu Liechtenstein U21
Alex Paşcanu şi Ionuţ Radu la finalul meciului câştigat de Romînia U21 cu Liechtenstein U21

Alex Paşcanu, lăudat de Rădoi. “Seamănă cu mine!”

Un alt jucător lăudat de Mirel Rădoi este Alex Paşcanu, depsre care susţine că are aceeaşi atitudine pe care o avea el în perioada când era căpitanul FCSB-ului. Ca atitudine, Pașcanu seamănă cu mine, pentru el fiecare antrenament e ca un meci. E și Rus în această categorie. Nici de ceilalți n-am cum să mă plâng. Aici avem un plus, că am încercat să le dăm senzația asta că orice antrenor trebuie tratat ca un meci”.