Fotbal international

Ionuţ Radu, lăudat de Gazzetta dello Sport: “Încrederea celor de la Genoa a fost răsplătită”

01.10.2018 | 19:29
Ionut Radu laudat de Gazzetta dello Sport Increderea celor de la Genoa a fost rasplatita

Ionuţ Radu printr-o perioadă excelentă. Tânărul portar a fost titular la Genoa în ultimele două partide din Serie A şi, chiar dacă a primit gol de la Frosinone în ultimul meci, radu a fost lăudat de către prestigiosul cotidian sportiv Gazzetta dello Sport.

Jurnaliştii italieni susţin că Genoa a dat lovitura cu tânărul fotbalist român, chiar dacă a fost plătită o sumă consistentă pentru aducerea sa: “Încrederea e răsplătită. Fostul portar de la Inter i-a luat locul unui anumit Marchetti şi a demonstrat că merită 9 milioane de euro, atât cât a cheltuit clubul pentru a-l avea”, a scris Gazzetta dello Sport, după al doilea meci consecutiv ca titular în Serie A pentru căpitanul României U21..

Ionuţ Radu, lăudat de Gazzetta dello Sport: “A reuşit trei parade importante”

Deşi internaţionalul român de tineret a primit primul gol marcat de Frosinone în această ediţie de Serie A, prestaţia sa a fost lăudată de Gazzetta dello Sport. Ionuţ Radu a primit din partea italienilor nota 6,5. Jurnaliştii italieni au notat că Radu “a avut reacţie la şutul lui Zampano, la o centrarea lui Campbell, a atacat bine mingea şi a reuşit trei parade importante”.

“Sunt fericit în special pentru victorie, pentru că o meritam şi o aşteptam. Trebuie să îi mulţumesc lui Mister şi staff-ului, pentru că mi-au dat încredere”, a spus la finalul partidei cu Frosinone căpitanul naţionalei U21.

Genoa are un debut excelent de sezon, cu patru victorii în primele şase meciuri de Serie A. Pentru genovezi urmează acum duelul cu Parma, apoi cel cu Juventus Torino, aşteptat cu nerăbdare de Radu:

“Sper să fiu în poartă pentru meciul cu Juventus, dar momentan ne gândim la meciul cu Parma. Abia după aceea urmează meciul cu Juventus. Pe mine Federico Marchetti mă ajută foarte mult, îmi dă sfaturi înainte de meci, în timpul antrenamentelor. Până la urmă suntem doi portari foarte buni și ne pregătim bine, apoi Mister decide pe cine folosește în meci”, a spus portarul român.

3 milioane de euro este cota lui Ionuţ Andrei Radu, potrivit transfermarkt.de

Tags: