Fotbal international

Ionuț Radu, mulțumiri lui Samir Handanovic după primul meci din acest sezon: ”Mă simt mai bun”

08.05.2021 | 23:00
Ionut Radu multumiri lui Samir Handanovic dupa primul meci din acest sezon Ma simt mai bun
ADVERTISEMENT

Portarul echipei Inter Milano, Ionuț Radu, a ținut să-i mulțumească titularului Samir Handanovic după ce a jucat primele sale minute din acest sezon la întâlnirea cu Sampdoria Genova.

Internaționalul român l-a înlocuit la pauză pe veteranul sloven și a reușit să păstreze poarta intactă.

ADVERTISEMENT

Inter s-a distrat cu Sampdoria, scor 5-1, în prima partidă după ce a devenit matematic campioană în Serie A, oprind supremația de nouă ani a rivalilor de la Juventus Torino.

De ce i-a mulțumit Ionuț Radu lui Samir Handanovic

Antrenorul Interului, Antonio Conte, a ținut să-l premieze pe Ionuț Radu pentru faptul că a acceptat în liniște să fie rezerva lui Samir Handanovic și i-a acordat o repriză în duelul cu Sampdoria, acestea fiind primele minute ale românului după o pauză d eun an și jumătate.

ADVERTISEMENT

”Anul acesta a mers bine. Sunt mândru pentru că aștept acest moment de mult timp, încerc să lucrez pentru a fi unul dintre atât de mulți campioni. Știam și nu știam că intru azi, era ceva în aer. M-am pregătit întotdeauna să intru.

Sunt mândru de scudetto, am crescut la Inter, sper că vor veni și alte oportunități. Despre scudetto, eram acasă și mă uitam la Atalanta, am fost fericit când Consigli a salvat penalty-ul lui Muriel”, a declarat Ionuț Radu la finalul întâlnirii.

ADVERTISEMENT

Mai rămâne Conte după câștigarea titlului?

”Datorită lui Handanovic și Padelli mă simt mai bun, am luat ceva din agresivitatea lor psihologică. M-au ajutat foarte mult să fiu la acest niveluri. Mulțumesc și preparatorilor”, a mai spus internaționalul român după jocul cu Sampdoria.

Antonio Conte a câștigat trofee cu toate echipele pe care le-a antrenat. A fost campion în Serie B, cu Bari, campion în Serie A cu Juventus, și acum cu Inter, dar și în Premier League, cu Chelsea.

ADVERTISEMENT

Cândva o forță a Italiei, Inter Milano a intrat în ultimul deceniu într-un con de umbră din punct de vedere al rezultatelor. Însă, după venirea lui Antonio Conte, lucrurile s-au schimbat radical. Antrenorul a mărturisit că ar vrea să continue dacă și clubul își va propune obiective pe termen lung.

ADVERTISEMENT