Fotbal international

Ionuţ Radu pleacă de la Genoa. Impresarul românului a făcut anunţul. “Va reveni la Inter Milano!”

07.12.2019 | 12:31
Ionut Radu pleaca de la Genoa Impresarul romanului a facut anuntul Va reveni la Inter Milano
ADVERTISEMENT

Crescenzo Cecere, impresarul lui lui Ionuţ Radu, a anunţat că portarul în vârstă de 22 de ani va pleca de la Genoa la finalul sezonului 2019 – 2020 din Serie A şi ca va juca tot la o echipă din primul eşalon fotbalistic din Italia.

Ionuţ Radu revine la Inter Milano

Internaţionalul român care a făcut senzaţie în poarta echipei naţionale a României U21 la Campionatul European din 2019 a reuşit să îi impresioneze şi pe oficialii lui Inter Milano, iar aceştia au decis ca Ionuţ Radu să revină la gruparea antrenată de Antonio Conte.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Radu ar urma să se dueleze cu Samir Handanovici (35 de ani) pentru postul de titular la Inter Milano. Antonio Conte îşi doreşte ca românul să înveţe tainele meseriei de la Samir şi să îl înlocuiască în momentul în care slovenul nu va mai da randament maxim.

Anunţul făcut de impresarul lui Ionuţ Radu

Ritmul de creştere este în linie cu aşteptările tuturor, după acest sezon el va reveni la Inter şi îşi va disputa postul cu Samir Handanovici. La Genoa, el a crescut şi s-a impus ca unul dintre portarii cei mai importanţi.

ADVERTISEMENT

A fost cea mai bună alegere, a avut posibilitatea de a creşte, chiar cu ceva naivitate cauzată de lipsa iniţială de experienţă. A fost de multe ori determinant, va fi şi în viitor. Antonio Conte îl urmăreşte.

Se gândeşte şi la echipa naţională şi speră să debuteze după evoluţiile optime de la under 21. A venit şi premiul din România, de cel mai bun portar, o recunoaştere care ne flatează. Inter este un mare club, cu un antrenaor extraordinar.

ADVERTISEMENT

El pregăteşte prezentul, dar şi viitorul. Şi cu Radu este un proiect care se desfăşoară de mulţi ani, a declarat Crescenzo Cecere, impresarul lui Ionuţ Radu, conform tuttomercatoweb.it.

Ionuţ Radu e titular la Genoa

Ionuţ Radu este jucător aflat sub contract cu Inter Milano, dar formaţia lui Antonio Conte a decis să îl împrumute la Genoa până la finalul sezonului 2019 – 2020 din Serie A pentru a acumula cât mai multe meciuri. Românul a fost titular în poarta lui Genoa în cele 14 meciuri jucate în această ediţie.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 15 milioane de euro, Ionuţ Radu a început jucat pe parcursul timpului la echipe precum FCSB U21. Dinamo U19, Pergolettese Youth şi Inter. Genoa l-a cumpărat în iulie 2019 cu 8 milioane de euro, dar formaţia din Milano a decis să activeze clauza de a-l răscumpăra şi a plătit 12 milioane de euro pentru el.

ADVERTISEMENT
Tags: