Fotbal international

Ionuț Radu și-a ironizat un coleg de națională după ce acesta a luat masa la Salt Bae! “Nu-ţi mai place la Cocoşatu'” :)

08.01.2019 | 12:40

Ultima senzație în materie culinară nu avea cum să treacă neobservată în rândul fotbaliștilor români. George Pușcaș a mers special să ia masa la Salt Bae, dar nu a scăpat netaxat. Ionuț Radu l-a ironizat pe colegul său de la naționala de tineret! Atacantul lui Palermo s-a dus până în Dubai acolo unde și-a comandat deja celebra fripură în folie de aur după modelul francezului Frank Ribery. Bae, unul dintre cei mai mari chefi a avut de-a lungul timpului nume mari invitate la masă.

Acum a fost rândul atacantului naţionalei de tineret să se delecteze cu spectacolul oferit de Nusret Gokce. Pușcaș a filmat întreaga scenă și a postat imaginile pe reţelele de socializare. Aproape imediat, Ionuţ Radu i-a comentat clipul: Nu îţi mai place la Cocoşatu” a fost reacţia goalkeeperului naţionalei U21.

Ionuț Radu și-a distrus un coleg de națională după ce acesta luat masa la Salt Bae! (1) Pușcaș
Mesajul lui Ionuț Radu pentru George Pușcaș

Ionuț Radu și-a ironizat un coleg de națională după ce acesta luat masa la Salt Bae!

Cei doi internaționali români sunt deocamdată în pauză. Portarul naționalei de tineret va juca abia pe 21 ianuarie împotriva celor de la AC Milan, în timp ce, în Serie B, Palermo are meci cu Salernitana pe 18 ianuarie. Pușcas nu este singurul fotbalist român care a mers în această iarnă să mănânce la Salt Bae. Cristi Manea, Alex Băluţă şi Alex Mitriţă au profitat și ei de vacanță şi s-au dus în Dubai, acolo unde au luat cina la faimosul restaurant Nusr-Et.
Salt Bae a devenit celebru pentru modul în care pregătește și sărează fripturile chiar în faţa clienților săi.  “Sunt fiul unui miner. Tatăl şi mama mea au fost analfabeţi. Eu nu am putut să merg la şcoală din cauza sărăciei, a dificultăţilor financiare. Am început să muncesc mai întâi ca ajutor de măcelar, aveam doar 14 ani. Aşa am căpătat pasiunea pentru carne”, a spus Gokce. Acesta a dezvăluit şi de ce face mişcarea cu sarea care l-a făcut celebru. “Mişcarea aceea mi-a venit ca un reflex, nu am făcut-o pentru show. Pur şi simplu s-a întâmplat, iar oamenilor le-a plăcut. E ca şi cum, atunci când termini o operă, mai aplici o semnătură”, a declarat Salt Bae.
* 12 partide are Ionuţ Radu în tricoul echipei naţionale de tineret