Sport

Ionuț Radu și-a spălat păcatele! Portarul român l-a impresionat pe Mourinho în Roma – Cremonese 1-0: „A fost fantastic”

Ionuț Radu e în revenire de formă. După ce a comis o gafă colosală în Fiorentina - Cremonese 3-2, goalkeeperul român a avut o prestație foarte bună contra Romei, care a fost apreciată chiar și de Jose Mourinho.
23.08.2022 | 00:08
Ionut Radu sia spalat pacatele Portarul roman la impresionat pe Mourinho in Roma  Cremonese 10 A fost fantastic
Ionuț Radu și-a spălat păcatele! Portarul român l-a impresionat pe Mourinho în Roma - Cremonese 1-0: „A fost fantastic”. FOTO: Twitter U.S. Cremonese
ADVERTISEMENT

Ionuț Radu (25 de ani) primește în continuare credit din partea lui Massimiliano Alvini. Antrenorul lui Cremonese l-a titularizat din nou în poarta echipei sale, chiar dacă meciul trecut a comis-o decisiv în înfrângerea cu Fiorentina, scor 2-3. Românul s-a achitat excelent de sarcini și a primit aprecierile lui Jose Mourinho.

Cremonese a fost învinsă de AS Roma, dar Ionuț Radu a fost lăudat de Jose Mourinho

Cremonese, echipa românilor Ionuț Radu și Vlad Chiricheș, a suferit a doua înfrângere la rând din acest sezon de Serie A. După 2-3 cu Fiorentina, nou-promovata a pierdut într-o nouă deplasare, scor 0-1, cu AS Roma.

ADVERTISEMENT

Meciul a fost decis de reușita lui Chris Smalling. Fundașul englez a înscris singurul gol al partidei în minutul 65. La oaspeți, atât Radu, cât și Chiricheș au fost integraliști. Portarul a făcut un meci bun și a fost lăudat de Jose Mourinho, antrenorul gazdelor.

AS Roma a avut nu mai puțin de 12 șuturi expediate pe spațiul porții apărate de goalkeeperul împrumutat de la Inter Milano.

ADVERTISEMENT

„Puteam să închidem meciul în primele 20 de minute. Radu a fost fantastic, dar când ai momente bune și nu închizi jocul, atunci totul devine dificil.

Am câstigat două meciuri cu 1-0, cu doi jucători defensivi care au marcat. Dacă sunt îngrijorat?

ADVERTISEMENT

Nu, pentru că va veni și vremea ca Tammy Abraham, Paulo Dybala, Nicolo Zaniolo să marcheze și ei”, a spus Mourinho conform celor de la Tuttomercatoweb.

Gafă uriașă în meciul cu Fiorentina

Ionuț Radu a fost eroul negativ al meciului Fiorentina – Cremonese 3-2. Românul a gafat decisiv în minutul 90+5, la 2-2, iar echipa sa a ratat șansa de a pleca cu un punct de pe „Artemio Franchi”.

ADVERTISEMENT

ÎnaAl cincilea minut de prelungiri, Rolando Mandragora a trimis o centrare în careu, iar balonul a ajuns la Ionuţ Radu. Chiar dacă mingea se afla în braţele sale, portarul român s-a dezachilibrat şi a intrat cu mingea în plasa propriei porți.

ADVERTISEMENT